Gratis verzending vanaf €100
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Retourtermijn van 14 dagen

Raambeslag

Raambeslag

Onder raambeslag valt alles dat bijdraagt aan het open- en dichtdoen van je raam. Omdat het vaak vol in het zicht zit, wil je natuurlijk dat je raambeslag er wel een beetje goed uitziet en past bij je huis. Maar ramen worden door inbrekers vaak ook gebruikt om een huis binnen te dringen. Daarom is het enorm van belang dat je raambeslag voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden. In onze webshop vind je altijd het juiste raambeslag voor jouw woning of bedrijfspand.

Wij leveren het volgende raambeslag:

Soorten raambeslag

Barrièrestang

Een barrièrestang is een goede oplossing om inbrekers buiten te houden. Door deze stang te plaatsen in of op een kozijn, wordt het voor een inbreker namelijk veel moeilijker om binnen te komen. En dat terwijl je nog steeds profiteert van het daglicht. Bij Security Punt hebben we de beste kwaliteit barrièrestangen van AXA.

 

Raamsluitingen

Om je raam goed af te kunnen sluiten hebben we verschillende soorten raamsluitingen voor diverse raamsoorten in ons assortiment. Zo hebben we standaardraamsluitingen, raamsluitingen voor een draai-kiepraam, raamsluitingen met knop en raamsluitingen met slot. Je vindt dus altijd de perfecte sluiting voor jouw raam en hebt daarbij ook de keuze om voor extra beveiligde raamsluitingen te gaan. Dat geeft een flinke boost aan de veiligheid van je woning of bedrijfspand.

Naast de verbeterde veiligheid moet het raambeslag natuurlijk passen bij je woning. In ons assortiment vind je dan ook raamsluitingen in allerlei stijlen, kleuren en uitvoeringen. Zo kun je de laatste trends volgen en vind je ook altijd iets wat past bij jouw kozijn en de rest van je woning.

Vragen over raambeslag

Wil je meer weten over raambeslag of over de producten in ons assortiment? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar support@securitypunt.nl.