Gratis verzending vanaf €100
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Retourtermijn van 14 dagen

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk

Kwalitatief goed hang- en sluitwerk is onmisbaar voor een goede beveiliging van je woning of bedrijfspand. Het hang- en sluitwerk moet het inbrekers zo moeilijk mogelijk maken de deur te forceren en ze zo buiten de deur te houden. In onze webshop bieden we een ruime variatie aan verschillende soorten hang- en sluitwerk. Zo vind je altijd de beste oplossing voor jouw situatie en heb je ook nog eens 14 dagen bedenktijd.

Wij leveren het volgende hang- en sluitwerk:

Soorten hang- en sluitwerk

Insteekslot

Een insteekslot is het meest gebruikte deurslot. De sloten worden zo genoemd, omdat je ze letterlijk in een uitgefreesd deel, aan de kopse kant van de deur, steekt. Hierdoor zijn deze insteeksloten ook niet te zien aan de buitenkant van de deur. In ons assortiment vind je sloten voor zowel buiten- als binnendeuren.

Meerpuntssluiting

De naam verraadt het al, een meerpuntssluiting heeft meerdere sluitingen. In de meeste gevallen zijn dit er drie, vijf of zeven. Hoe meer sluitingen, hoe veiliger het slot uiteindelijk is. Alle meerpuntssluitingen uit ons assortiment zijn grondig getest door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw en het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Je bent er dus van verzekerd dat ze van uitermate goede kwaliteit zijn.

Oplegslot

Waar een insteekslot netjes in de deur wordt weggewerkt, is een oplegslot precies het tegenovergestelde. De sloten worden op het deurbeslag gelegd en zitten dus aan de buitenkant van de deur. Deze sloten zie je vaak terug op een tuindeur of schuurdeur. Bij ons vind je A-kwaliteit oplegsloten van S2 en AXA.

Penslot

Pensloten geven de veiligheid een flinke upgrade, vooral als ze gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld een cilinderslot. Het slot bestaat uit twee stalen pennen die in cilindervormige kokers geschoven worden om de deur af te sluiten. Bij Security Punt vind je de pensloten van het gerenommeerde merk Zaso.

Scharnier

Om je deuren of kozijnen te bevestigen zijn natuurlijk scharnieren nodig. De scharnieren in ons assortiment zijn stevig, van hoge kwaliteit en zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik. Je kunt ook kiezen voor een veiligheidsscharnier. Dit is een speciaal scharnier met een dievenklauw, waardoor de deur of het raam niet langer aan de scharnierzijde kan worden geopend.

Smart Lock

Een slim slot gaat net dat stapje verder. Je kunt het slot laten samenwerken met je alarmsysteem of beveiligingssysteem. Daarnaast is het tegenwoordig zelfs mogelijk deze smart locks op afstand te bedienen. Sloten die met hun tijd meegaan dus. Je vindt in ons assortiment verschillende soorten en maten smart locks, waardoor er altijd eentje tussen zit die bij jou past.

Vragen over hang- en sluitwerk?

Heb je (aanvullende) vragen over hang- en sluitwerk of over ons assortiment? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar support@securitypunt.nl.