Gratis verzending vanaf €100
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Afhalen mogelijk in De Meern

Kluis

Een kluis voor thuis

Iedereen heeft wel bezittingen die extreem waardevol zijn. Of dat nu in monetaire of in sentimentele waarde uitgedrukt wordt is niet belangrijk. Soms is een beveiligingssysteem nu eenmaal niet genoeg. Het gaat erom dat deze bezittingen niet kwijt mogen raken of gestolen mogen worden en soms is het opbergen van je juwelen onder je bed niet de beste oplossing. Gelukkig heeft Security Punt ook kluizen te koop!

Kluis met sleutel

Een kluis kopen gaat niet zonder even te denken over jouw wensen bij een kluis. Ons standaardmodel, de Salvus Palermo 1 kluis, heeft een waardeberging indicatie van €5.000 aan geld en €9.000 aan kostbaarheden en is voorzien van een dubbelbaard klavierslot met sleutel.

De Palermo is een geweldige kluis voor thuis maar daar eindigt ons aanbod niet. Wij hebben nog tientallen andere kluizen in variërende groottes. Zo heeft ons grootste model een waardeberging van €125.000 aan geld en €250.000 aan kostbaarheden. Dát is nog eens een kluis!

 

De verzekeraar stelt vaak eisen aan een kluis in huis. De kluis moet voorzien zijn van een normering en op correcte wijze verankerd zijn. Check in het overzicht hiernaast welke normering bij welke waardeberging indicatie hoort. Controleer vóór aanschaf van een kluis altijd even bij jouw verzekeraar of het voldoet aan alle eisen.

Elektronische kluis

Een kluis met sleutel is niet onze enige optie. Als je liever geen risico loopt om een sleutel kwijt te raken, met het bijkomende risico dat deze in de handen van een boef terechtkomt, kijk dan eens naar een elektronische kluis voor thuis. Een elektronische kluis is extra goed beveiligd en zorgt ervoor dat niemand, behalve jijzelf, bij de waardevolle spullen komt.

Ook een elektronische kluis komt in alle maten. Zo heeft ons kleinste model de volgende afmetingen: 460 x 470 x 470mm (uitwendig) & 333 x 355 x 319mm (inwendig) en ons grootste model heeft deze afmetingen: 1510 x 850 x 600mm (uitwendig) en 1363 x 715 x 439mm (inwendig). Tot slot biedt een elektronische kluis ook nog eens de optie om een tijdslot op de kluis te zetten zodat deze bijvoorbeeld maar eens in het uur opengemaakt kan worden.

Is zo’n kluis brandwerend?

De kluizen van Salvus zijn van zeer goede kwaliteit en bezitten certificaten voor inbraakbestendigheid én natuurlijk voor brandwering. De kluizen zijn dubbelwandig en maken gebruik van een expansieband die de kluis luchtdicht afsluit tijdens een brand. Dit zorgt ervoor dat papier minimaal 30 minuten compleet schadevrij blijft. Andere bezittingen kunnen nóg langer schadevrij blijven. Ook voor vele andere gevaren zijn de kluizen van Salvus grondig getest. Met een kluis van Salvus weet je dus dat je bezittingen veilig zijn. Dus is zo’n kluis brandwerend? Jazeker!

Kluis kopen bij Security Punt

Een kluis kopen kan nog weleens problemen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld wanneer de leverancier deze niet kan installeren en jij met een kluis van 800kg op straat staat. Maar, met de services van Security Punt weet je zeker dat de bezorging probleemloos verloopt. Security Punt biedt een aantal opties bij de kluizen om de levering te perfectioneren. Zo kan je de kluis door ons laten plaatsen en verankeren én je kunt kiezen voor discrete levering of voor extra reservesleutels (bij een kluis met sleutel, niet bij een elektronische kluis).

Vergeet niet om rekening te houden met onze levertijden. Bij iedere kluis die wij leveren, geven wij natuurlijk de gebruikshandleiding mee. Deze kun je overigens ook op de productpagina’s van de kluizen vinden. Een kluis kopen doe je dus het beste bij Security Punt!

× Stel hier je vraag Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday