Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Afhalen mogelijk in De Meern
Security Punt

Raamsluiting met slot

6 resultaten

Axa Veiligheidsraamsluiting Met Sleutel Linksdraaiend Zwart

AXA Veiligheidsraamsluiting Met Sleutel Linksdraaiend Zwart

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
43,99incl. BTW
Direct leverbaar
Axa Veiligheidsraamsluiting Met Sleutel Rechtsdraaiend Zwart

AXA Veiligheidsraamsluiting Met Sleutel Rechtsdraaiend Zwart

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
43,99incl. BTW
Direct leverbaar
Axa Veiligheidsraamsluiting Met Sleutel Linksdraaiend Aluminium

AXA Veiligheidsraamsluiting Met Sleutel Linksdraaiend Aluminium

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
38,99 34incl. BTW
Direct leverbaar
Axa Veiligheidsraamsluiting Met Sleutel Rechtsdraaiend Aluminium

AXA Veiligheidsraamsluiting Met Sleutel Rechtsdraaiend Aluminium

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
38,99 34,99incl. BTW
Direct leverbaar
Axa Veiligheidsraamsluiting Met Sleutel Rechtsdraaiend Wit

AXA Veiligheidsraamsluiting Met Sleutel Rechtsdraaiend Wit

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
41,99incl. BTW
Direct leverbaar
Axa Veiligheidsraamsluiting Met Sleutel Linksdraaiend Wit

AXA Veiligheidsraamsluiting Met Sleutel Linksdraaiend Wit

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
41,99incl. BTW
Direct leverbaar

Waarom een raamsluiting met slot?

Een raamsluiting is vanzelfsprekend een verstandige aankoop. Voornamelijk omdat bijna de kwart van alle inbraken in Nederland zich via het raam plaatsvinden. Een stevig raamslot helpt dus goed mee aan adequate inbraakbeveiliging voor jouw woning of bedrijfspand. Maar wat maakt een raamsluiting met slot nu de juiste optie voor jou? Waarom niet een raamsluiting met knop of een normale raamsluiting? Nou, een raamsluiting met slot heeft bepaalde voordelen tegenover deze andere opties. Bij een raamsluiting met slot heb jij, als eigenaar van de sleutel, de volledige controle over het raam en kan niemand anders in jouw woning of bedrijf het raam van binnenuit openen. Van buitenaf kan een raamsluiting met slot al helemaal niet geopend worden. Zelfs de beruchte hengelmethode, waarbij een inbreker met een ijzeren draad probeert een raam te openen dat op een kiertje staat, gaat simpelweg niet werken als het raam op slot zit en jij de sleutel op zak hebt.

Raamsluiting met slot bij Security Punt

In de webshop van Security Punt bieden wij een AXA raamsluiting met slot aan. Een AXA raamslot is een slot dat grondig getest is en bewezen inbraakwerend. Deze raamsluitingen hebben dan ook een SKG-keurmerk en voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Ook is een AXA raamsluiting met slot compleet met speciale opbouwsluitkom met rammelvrije ventilatienok-houder en bevestigingsmiddelen. Ten slotte zijn deze sloten kinderveilig. Dat betekent dat een kind niet zomaar het slot kan openen. Naast de klassieke aluminium raamsluiting zijn deze ook beschikbaar in trendy witte lak en in populair mat zwart. Een raamslot is natuurlijk iets waar je iedere dag naar kijkt, dat mag dus best een beetje mooi zijn.

Sleutel kwijt of gebroken?

Ondanks dat een raamsluiting met slot een zeer veilige optie is, is er wel één probleem dat zich bij zo’n raamklink met slot kan voordoen; de sleutel kan je zomaar kwijtraken. In sommige gevallen kan een oudere sleutel zelfs verroesten en/of afbreken. Dan kan je raam opeens niet meer open en dat wil je natuurlijk niet hebben. Gelukkig kun je bij een AXA raamsluiting met slot ook gewoon de sleutels van een ander raamslot in huis gebruiken, en zelfs als je al deze sleutels niet kunt vinden is het mogelijk om deze sleutels opnieuw te laten maken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is de sleutelcode. Deze code is te vinden op het raamslot en daarmee kun je op de website van AXA nieuwe sleutels bestellen. Voor vele andere soorten sleutels, bijvoorbeeld van M&C of S2 kun je ook bij de sleutelservice van Security Punt terecht.

Ander raambeslag nodig?

In onze uitgebreide webshop hebben we ook vele andere opties wat betreft het beveiligen van je ramen. En deze opties zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Producten in onze webshop komen namelijk altijd met garantie en je kunt je bestellingen altijd binnen 14 dagen retourneren. Zo bieden we ook speciale raamsluitingen voor ramen met een draaikiep. Dit zijn ramen die niet alleen verticaal open gemaakt kunnen worden, maar ook horizontaal open kunnen kiepen. Deze ramen zijn sterk in populariteit gegroeid in de laatste jaren. Naast raamsluitingen bieden we ook barrièrestangen. Deze stangen voorkomen dat inbrekers naar binnen kunnen klimmen zodat je zorgeloos je raam open kunt zetten en van frisse lucht in huis kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken. Ten slotte heeft Security Punt ook raamuitzetters in het assortiment waarmee je de volledige controle hebt over hoe ver je raam open gaat. Voor een volledig overzicht van de opties die Security Punt je biedt kun je terecht bij onze categorie raambeslag. Vergeet ook niet om even onze outlet te bezoeken voor extra scherpe prijzen op je raambeslag.

Chat met ons

Bel ons

Mail ons