Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Afhalen mogelijk in De Meern
Security Punt

Raamsluiting met knop

6 resultaten

Axa Raamsluiting Met Drukknop Rechtsdraaiend Aluminium

AXA raamsluiting Met Drukknop Rechtsdraaiend Aluminium

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
18,99 14,99incl. BTW
Direct leverbaar
Axa Raamsluiting Met Drukknop Linksdraaiend Aluminium

AXA raamsluiting Met Drukknop Linksdraaiend Aluminium

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
18,99 14,99incl. BTW
Direct leverbaar
Axa Raamsluiting Met Drukknop Linksdraaiend Zwart

AXA raamsluiting Met Drukknop Linksdraaiend Zwart

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
21,99 19,99incl. BTW
Direct leverbaar
Axa Raamsluiting Met Drukknop Rechtsdraaiend Zwart

AXA raamsluiting Met Drukknop Rechtsdraaiend Zwart

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
21,99 19,99incl. BTW
Direct leverbaar
E0008571

AXA raamsluiting Met Drukknop Linksdraaiend Wit

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
19,99incl. BTW
Direct leverbaar
Axa Raamsluiting Met Drukknop Rechtsdraaiend Wit

AXA raamsluiting Met Drukknop Rechtsdraaiend Wit

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
19,99incl. BTW
Direct leverbaar

Bestendig tegen inbraak

Met adequaat deurbeslag zoals kerntrekbeveiliging en SKG cilindersloten is jouw inbraakbeveiliging al een heel eind. Maar als je je raam beveiliging niet voldoende is maak je het eigenlijk nog steeds veel te makkelijk voor een inbreker. Bijna de kwart van alle inbraken wordt uitgevoerd door een inbreker die een raam openbreekt met een koevoet of breekijzer, en soms kunnen ze zelfs simpelweg het raam van buitenaf openen en jouw huis of bedrijfspand betreden. Met alle verschrikkelijke gevolgen van dien. Daarom raden wij je altijd aan om, vooral in de donkere dagen en in de vakantieperiode, even goed te kijken of jouw raam beveiliging wel naar behoren werkt. Vergeet daarbij vooral niet de ramen aan de achterkant van je woning of pand te checken. Deze zijn namelijk bij inbrekers het populairst. Hoewel we bij Security Punt allerlei verschillende soorten raambeslag verkopen, is de raamsluiting met drukknop het meest populair. En zo gek is dat niet, want een raamsluiting met drukknop komt met vele voordelen tegenover andere raam hendels.

Waarom een raamsluiting met drukknop?

Een raamsluiting met drukknop is niet alleen een goede manier om je inbraakbeveiliging te verbeteren. Ze maken het ook aanzienlijk makkelijk om te ventileren in je woning of pand. Je kunt zelfs gerust je woning of pand verlaten en het raam op een kiertje laten. Bij ouderwetse raam hendels komt het nog weleens voor dat een inbreker met een flexibele, ijzeren draad de hendel weet om te draaien van buitenaf, en zo je pand stilletjes kan betreden. Dit wordt ook wel de hengelmethode genoemd. Maar met een ijzeren draad kun je geen drukknop indrukken. Het hebben van een raamsluiting met drukknop maakt het dus in feite onmogelijk voor een inbreker om deze methode toe te passen. Tegenover een raamsluiting met sleutel heeft een drukknop ook bepaalde voordelen. Hoewel het met een sleutel fijn is dat jij de volledige controle over de raam hendels hebt, kan het soms ook beter uitkomen als iedereen in je woning je raam beveiliging kan gebruiken. En met een drukknop wordt dat je heel makkelijk gemaakt. Ten slotte is het altijd mogelijk om een sleutel kwijt te raken, waardoor je eerst nieuwe sleutels zal moeten bestellen voordat je je raam beveiliging weer kunt gebruiken. Bij een raamsluiting met drukknop zal je dit probleem niet hebben.

Raamsluiting met drukknop bij Security Punt

In de webshop van Security Punt verkopen we AXA raamsluitingen. AXA is een gerenommeerd merk als het op raam hendels aankomt en deze hendels zijn dan ook grondig getest en bekroond met het SKG keurmerk. Deze raamsluitingen komen met garantie en ze zijn ook nog eens eenvoudig te monteren. Omdat wij vinden dat raambeslag best een beetje mooi mag zijn bieden wij onze raamsluiting met drukknop niet alleen in klassiek aluminium aan, maar ook in een mooie mat zwarte of een moderne witte lak aan. Zo kun je altijd raam beveiliging vinden die goed past bij jouw raam.

Toch liever iets anders?

Vind je zo’n raamsluiting met slot toch wel interessant klinken? Kijk dan gerust even bij onze andere opties voor raam hendels. Naast een raamsluiting met knop of slot bieden we ook klassieke raam hendels én raamsluitingen voor draai-kiep ramen. En ook bij deze categorieën hebben we trendy en modern ogende opties. Naast raam hendels hebben we bij Security Punt ook voordelige raamuitzetters waarmee je jouw ramen zo ver open kunt zetten als jij dat wilt, en het raam ook in die stand vast kan zetten. Om de inbraakpreventie nóg verder te verbeteren kun je ook overwegen om een barrièrestang aan te schaffen. Met een barrièrestang kun je je raam zo ver open zetten als je wilt zonder dat je je zorgen over inbraak hoeft te maken. De stang voorkomt namelijk dat een inbreker naar binnen kan sluipen.

Chat met ons

Bel ons

Mail ons