Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Afhalen mogelijk in De Meern
Security Punt

Binnendeurbeslag

Binnendeurbeslag set binnendeur

Met een set attributen voor deurbeslag voor jouw binnendeur kan je zelf aan de slag om de deuren binnen in je huis aan een nieuwe deurhendel en slot te voorzien. De meeste sets voor deuren binnenshuis bestaan uit twee deurklinken met twee schilden en een slot dat in de deur moet worden gemonteerd. Afhankelijk van je smaak kun jij kiezen voor verschillende stijlen en sluitmogelijkheden: niet alle deuren in huis hoeven op slot te kunnen, maar je wilt ze wel kunnen sluiten.

Deurkruk op rozet

Het is lastig om een deurkruk te monteren op een deur, zonder dat er een gat in de deur achterblijft. Om dat gaat in het hout of kunststof van de deur weg te werken is het mooi om een rozet op de deurkruk te plaatsen. Er zijn verschillende soorten rozetten die jouw deur afmaken en welke rozet je kiest is meestal afhankelijk van de stijl van je interieur. Sommige rozetten dekken een sleutelgat af, anderen het gat waar de deurkruk uit komt.

Deurkruk op schild

Anders dan een rozet, dekt een schild zowel het gat van de deurkruk als het gat van het slot af. Op die manier wordt de deur in een keer in stijl afgedekt. Een schild is een belangrijk onderdeel van het slot en maakt de afwerking daadwerkelijk netjes: meestal moet een schild passen in het interieur van zowel de deur als het hele huis en de kamer waarin de deur zit.

Luxe deurbeslag binnen

Een stijlvolle woning of kantoor heeft ook stijlvol luxe deurbeslag binnen nodig. Om een woon- of werkkamer echt af te maken is het belangrijk om geen goedkoop deurbeslag te hebben: bij het binnenkomen voelt dat gelijk minder. Met het juiste luxe deurbeslag binnen voel jij en je bezoek gelijk de kwaliteit, zeker als de deurkruk en de afwerking mooi zijn gedaan en een mooi en exclusief design hebben. Je kunt luxe deurbeslag binnen bestellen in de stijl van je meubels en muren.

Zwart deurbeslag binnen

Ben je op zoek naar mooi zwart deurbeslag voor binnen? De kleur zwart staat vaak mooi in moderne huishoudens, maar ook op kantoren. Zijn bijvoorbeeld de keukenkastjes van je witte keuken zwart? Dan is het ook mooi om de deuren in je huis te voorzien van zwart deurbeslag binnen. Het biedt vaak een stoer contrast om zwarte deurkrukken van allerlei designs te installeren. Je kunt zowel hoekige ontwerpen vinden als meer ovaalvormige.

FAQ

Welke soorten binnendeurbeslag zijn er?

Deurbeslag staat voor verschillende (vaak metalen) attributen die nodig zijn om een deur te openen en te sluiten. Denk bij een gewone draaideur aan de scharnieren, het slot en de deurkruk. Voor buiten komt daar ook nog eens de brievenbus, de deurbel en de grendels bij. Heb je binnen een schuifdeur, dan zijn de schuiven ook onderdeel van het binnendeurbeslag. Al deze attributen kunnen in jouw design worden besteld.

Hoe kies ik het juiste type binnendeurbeslag voor mijn huis?

Het is allereerst belangrijk om te kijken naar het interieur van je huis. Goed deurbeslag voor binnendeuren past precies bij je interieur. Ook moet je nagaan welk materiaal je graag wilt: wil je aluminium, messing of echt brons? Ook zijn er deurkrukken van roestvrij staal of nikkel. Natuurlijk is er ook deurbeslag met hout. Een van de meest gebruikte metalen voor het maken van klassiek deurbeslag is het metaal messing.

Hoe installeer ik binnendeurbeslag?

Het is niet moeilijk om binnendeurbeslag te installeren. Vaak staat er precies in de bijsluiter aangegeven waar je mee moet beginnen. Ook zitten er vaak al schroefjes bij en in sommige gevallen zelfs de schroevendraaier. Soms moet je op zoek naar eigen tools en kan het wat lastiger zijn als je de verkeerde schroevendraaier of geen schroevendraaier in huis hebt. Kom je er echt niet uit? Laat dan iemand je deurbeslag installeren.

Hoe onderhoud ik binnendeurbeslag?

Verschillende materialen moeten natuurlijk op verschillende manieren worden schoongemaakt en onderhouden. Als binnendeurbeslag van hout is, dan kan het soms wat gaan verkleuren. Het is goed om het dan te schuren en een nieuw laagje lak te geven, maar insmeren met wat vet is ook een optie. IJzer, staal en andere metalen kunnen makkelijk worden afgenomen met een droge en zachte doek. Sommige producten zoals messing en brons kunnen het best worden gepoetst zoals vroeger koper werd gepoetst.

Chat met ons

Bel ons

Mail ons