Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Achteraf betalen met Klarna
Security Punt

Retourneren

Retourtermijn

Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Wij bieden 2 opties voor het retourneren:

  1. Maak gebruik van ons retourportaal. Klik hier om naar het retourportaal te gaan en jouw retour aan te melden. Je betaalt €6,95 voor een retourlabel en kan jouw retourzending inleveren bij het door jou gekozen inleverpunt. Je hebt geen printer nodig en kan de label op jouw smartphone laten zien.
  2. Maak gebruik van een zelfgekozen verzendmethode. Meld jouw retour aan door een mailtje te sturen naar support@securitypunt.nl zodat wij jouw retour kunnen aanmelden. Stop de bijgeleverde pakbon in jouw retourzending. Vervolgens kan je het pakket opsturen naar ons retouradres wat je onderaan deze pagina vindt. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Let op: neem altijd een verzendbewijs aan zodat je een bewijs hebt van opsturen.

Indien je een artikel retourneert, dient deze in originele staat en met alle geleverde toebehoren aan ons geretourneerd te worden. Mocht het product beschadigd zijn, kan de waardevermindering van het product verrekend worden met het retourbedrag. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour, krijg je het bestelbedrag terugbetaald op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaling. De verzendkosten die zijn betaald tijdens het plaatsen van de bestelling worden vergoed wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Retourneer je niet alle producten maar enkele? Dan worden de verzendkosten niet terugbetaald.

Let op: het retourrecht geldt niet voor (nabestelde) cilindersloten en (nabestelde) sleutels. Deze artikelen nemen wij niet retour.

Product ruilen

Wil je jouw product omruilen? Vraag dan een retour aan voor jouw huidige product en plaats een nieuwe bestelling voor het product wat je graag wilt hebben.

Verkeerd bezorgadres

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres ingevoerd? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling nog voor je te wijzigen mits deze niet verzonden is.

Retouradres

Ons retouradres is:

Security Punt Retouren:
Gessel 63
3454 MZ
De Meern

 

Terugbetaling

Binnen 14 dagen krijg je je retourbedrag terug op de manier als hoe je de bestelling hebt geplaatst. Wanneer je jouw hele bestelling retourneert, ontvang je ook de eventueel betaalde verzendkosten terug. Wanneer je alleen een deel van de bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet vergoed. Let op: de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 

 

 

 

Chat met ons

Bel ons

Mail ons