Gratis verzending vanaf €100
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Afhalen mogelijk in De Meern

Alarm en camera

ALARM- EN CAMERABEVEILIGING

Of je nu je huis wilt beveiligen tegen inbraak en brand óf juist je nieuwe fiets stevig aan de ketting wilt leggen, bij Security Punt vind je de nieuwste veiligheidsoplossingen van de hoogste kwaliteit. Van geavanceerde beveiligingscamera’s tot brandalarmen en van kluizen tot AXA fietssloten, je vindt het allemaal bij ons. Daarbovenop heb je bij aankoop van deze items ook nog eens 14 dagen bedenktijd.

Wij leveren de volgende beveiligingsoplossingen:

ALARMSYSTEMEN

Als er een verdacht iemand om je huis, garage of bedrijfspand zwerft óf er zelfs in slaagt binnen te dringen, dan wil je natuurlijk direct gewaarschuwd worden. De verschillende soorten alarmsystemen van Ajax doen precies dat. Ze zorgen voor net dat beetje extra gevoel van veiligheid.

In ons assortiment vind je bewegingssensoren, binnen-sirenes, hubs, keypads en andere alarmsystemen. Voor sommige verzekeraars is het installeren van een alarmsysteem zelfs een harde eis en stellen ze ook nog eens bepaalde voorwaarden waaraan het alarmsysteem moet voldoen. Check dit van tevoren, zodat je er profijt van hebt.

BEVEILIGINGSCAMERA’S

Wat nu als je er alles aan gedaan hebt om je huis te beveiligen en er toch iemand in slaagt om binnen te dringen? Dan wil je deze persoon natuurlijk op kunnen sporen en dat kan met de beveiligingscamera’s uit ons assortiment.

Bij Security Punt vind je de geavanceerde beveiligingscamera’s van Hikvision. Dit zijn netwerkcamera’s die videobeelden en geluid kunnen opnemen. Een prachtig hulpmiddel voor het opsporen van eventuele daders, maar een zichtbare beveiligingscamera heeft direct ook een afschrikkende werking op potentiële inbrekers.

ACCESSOIRES

Naast de beveiligingssystemen zelf vind je in ons assortiment enkele accessoires om jouw beveiligingssysteem helemaal compleet te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan recorders of wandbeugels voor je beveiligingscamera’s.

 

VRAGEN OVER JE BEVEILIGING?

Meer weten over de mogelijkheden om je huis, schuur, garage of bedrijfspand nog veiliger te maken? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar support@securitypunt.nl.

× Stel hier je vraag Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday