Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Afhalen mogelijk in De Meern

Garantie & klachten

Garantie

Wij doen er alles aan om onze producten in topconditie aan jou te leveren. Mocht het voorkomen dat jouw bestelling tijdens het transport beschadigd raakt dan ontvang je van ons een passende vergoeding of eventueel een vervanging van het product. Geef het gebrek/de beschadiging binnen 7 dagen na ontvangst aan ons door via support@securitypunt.nl.

Klachten

“Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar support@securitypunt.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Hoewel wij ons best doen om alles goed te laten verlopen, kan het zijn dat iets niet naar wens is. Mocht je een klacht hebben, stuur deze dan naar support@securitypunt.nl. Wij zoeken dan samen met jou naar een passende oplossing.