Gratis verzending vanaf €50
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Afhalen mogelijk in De Meern

Levertijd en verzendkosten

Bestellingen

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Bestelling binnen Nederland van meer dan €50,- krijgen gratis verzending.

De verzendkosten voor bestellingen minder dan €50,- zijn €6,95.

De levering verloopt via PostNL. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, laten wij dat uiteraard zo snel mogelijk weten.

Besteld op: Wordt geleverd op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Verzending naar België:
Bestellingen naar België worden verzonden met PostNL of DHL. Tijdens het bestelproces is de gewenste optie aan te vinken. De levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen.

 

Bestelling afhalen:

Bestellingen zijn af te halen in ons magazijn in De Meern van maandag tot en met vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur.
Neem jouw bestelbevestiging mee en laat deze zien op jouw smartphone.

Adres voor afhalen:
Security Punt
Gessel 63
3454 MZ De Meern

Cilindersloten en sleutels

Voor cilindersloten en sleutels geldt een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Deze worden gemaakt in onze eigen werkplaats.

Cilindersloten en sleutels worden altijd aangetekend verzonden met een verzekerde waarde tot €500,-. De kosten van aangetekende verzending zijn €8,89. De levering verloopt via PostNL.

Kluizen

Kluizen hebben een levertijd van 7 tot 10 werkdagen en worden altijd op afspraak in overleg geleverd door transporteur TransMission.

Voor gratis verzending geldt:

Levering tot aan eerste gelijkvloerse sluiting. Als de zending niet door de deurgang past of er sprake is van verticaal transport, wordt de zending buiten voor de deur afgeleverd. De gratis rechtstreekse levering wordt uitgevoerd door TransMission.

Plaatsing en verankering:

Wanneer er is gekozen voor de optie plaatsing en verankering zal de levering en de installatie van de kluis uitgevoerd worden door een gespecialiseerde installateur van Rollema. De kluis wordt volgens de veiligheidseisen van verzekeraars en de Europese norm op vakkundige wijze verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn jouw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dat kluizen op deze manier deugdelijk verankerd zijn. De kluis wordt in overleg op afspraak geleverd.

  • VGW-erkend en conform EN normering kluizen EN 14450, EN 1143-1 en EN 1143-2
  • Voldoet aan eisen van verzekeraars
Plaatsing hogere verdieping:

Wanneer je hebt gekozen voor de optie plaatsing en de kluis dient op een andere vloer dan de begane grond geplaatst te worden, dient een inhuisformulier ingevuld te worden voor de transporteur/installateur. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en voeg er eventueel foto’s aan toe ter verduidelijk. Stuur het formulier naar ons op via support@securitypunt.nl met vermelding van het ordernummer. Download hier het inhuisformulier.