Gratis verzending vanaf €100
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Retourtermijn van 14 dagen

Deurbeslag

Deurbeslag

Deurbeslag maakt je deur helemaal af en draagt ook nog eens bij aan de veiligheid van je woning of andere binnenruimte. Je denkt hierbij in eerste instantie natuurlijk aan een doodnormale deurklink, maar bijvoorbeeld ook deurdrangers en briefplaten kun je scharen onder deurbeslag. Bij Security Punt hebben we deurbeslag van de beste kwaliteit voor zowel binnen als buiten in ons assortiment. Bij aankoop heb je ook nog eens 14 dagen bedenktijd.

Wij leveren het volgende deurbeslag:

Soorten deurbeslag

Draadloze deurbel

Als er bezoek voor de deur staat, dan wil je dit natuurlijk wel weten. Een deurbel is dan ook geen overbodige luxe. In ons assortiment vind je de Ring Video Deurbel. Dit zijn draadloze deurbellen die je via een app ook nog eens laten zien wie er voor je deur staat én je de mogelijkheid bieden een gesprek aan te gaan. Handig voor als je bijvoorbeeld op vakantie bent en er een pakketbezorger op de stoep staat.

Anti-kerntrekrozet

Kerntrekken is een ‘populaire’ methode voor inbrekers om je woning of bedrijfspand binnen te komen. Dit anti-kerntrekrozet gaat deze methode tegen en maakt het inbrekers een stuk moeilijker. Zo kun je met een relatief kleine investering al heel veel leed voorkomen. Bij Security Punt vind je diverse soorten kerntrekbeveiliging voor iedere deur én situatie.

Binnendeurbeslag

Naast dat het binnendeurbeslag natuurlijk functioneel moet zijn, kijk je er natuurlijk ook vaak genoeg tegen aan. In ons assortiment vind je dan ook een verscheidenheid aan soorten binnendeurbeslag. Er wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen een dag- en een nachtschoot. Dit houdt in dat de deur met een sleutel op slot gedaan kan worden. Met de deurkruk bedien je de dagschoot en met de sleutel bedien je de nachtschoot.

Briefplaat

De briefplaat, of ook wel brievenbusklep, is er om de brievenbus op de buitendeur af te sluiten. Ook de briefplaat verkopen wij in diverse uitvoeringen. Zo vind je in ons assortiment briefplaten waarvan de valklep naar binnen draait en hebben we tevens regen- en windwerende briefplaten.

Buitendeurbeslag

Bij het kiezen van het juiste buitendeurbeslag speelt veiligheid natuurlijk ook een grote rol. De meest populaire beslagen zijn momenteel dan ook de anti-kerntrekbeslagen. Deze bieden een goede beveiliging tegen het zogenoemde kerntrekken, een veelgebruikte inbraakmethode. Bij ons vind je zowel buitendeurbeslag voor je woning en bedrijfspand als voor je garage- of schuurdeur.

Deurbeslag set

Met een deurbeslag set van Security Punt heb je alle benodigdheden om een binnendeur te kunnen installeren. We bieden verschillende setjes aan, zodat je altijd een deurbeslag set vindt die past bij je deur of wensen.

Deurdranger

Een deurdranger zorgt ervoor dat je deur automatisch en geleidelijk sluit na opening. Je ziet deurdrangers over het algemeen veel in bedrijfspanden, maar ook steeds meer particulieren kiezen voor de voordelen van een deurdranger.

Deurspion

De naam zegt het al, je kunt iemand die voor je deur staat even ongezien bespieden door middel van een deurspion. Zo weet je zonder de deur te openen al wie er bij je op de stoep staat. Het is dus de benaming voor een praktisch kijkgaatje in je deur dat net dat stukje extra gevoel van veiligheid geeft. Je vindt ze bij ons in zowel een analoge als digitale variant. Waar je bij het analoge kijkgat ook echt door een gaatje in je deur kijkt, bespioneer je je (ongenode gast) met de digitale variant via een cameraatje.

Vragen over de verschillende soorten deurbeslag

Meer weten over deurbeslag en de verschillende soorten en mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar support@securitypunt.nl.