Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Afhalen mogelijk in De Meern

Deurknop

8 resultaten

Formani Basics Lb501v Voordeurknop Op Rozet 50mm Mat Zwart Vandaag verzonden

Formani Basics LB501 Voordeurknop Op Rozet 50MM Mat Zwart

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
59,99 46,99incl. BTW
Formani Voordeurknop Piet Boon Inc Pbi200v Mat Rvs-3 Verwachte levertijd: 3-5 dagen

Formani Voordeurknop Piet Boon INC PBI200V Mat RVS

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
116,99 100,49incl. BTW
E0015315 Verwachte levertijd: 3-5 dagen

AXA Deurknop Rond Aluminium Geslepen

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
33,99incl. BTW
E0015313 Verwachte levertijd: 3-5 dagen

AXA Deurknop Vierkant Aluminium Geslepen

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
33,99incl. BTW
Formani Voordeurknop Piet Boon Inc Pbi200v Mat Zwart-2 (1) Verwachte levertijd: 3-5 dagen

Formani Voordeurknop Piet Boon INC PBI200V Mat Zwart

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
149,99 129,99incl. BTW
Formani Basics Lb65v Voordeurknop Vast Op Rozet Mat Zwart Vandaag verzonden

Formani Basics LB65V Voordeurknop Vast Op Rozet Mat Zwart

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
59,99 58,99incl. BTW
Formani Basics Lb65v Voordeurknop Vast Op Rozet Mat Rvs Vandaag verzonden

Formani Basics LB65V Voordeurknop Vast Op Rozet Mat RVS

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
59,99 50,49incl. BTW
Formani Basics Lb501v Voordeurknop Op Rozet 50mm Rvs Vandaag verzonden

Formani Basics LB501 Voordeurknop Op Rozet 50MM RVS

 • Altijd A-kwaliteit
 • Snelle levering
59,99incl. BTW

Deurknop

Deurknoppen zijn een onmisbaar element in elk huis, winkel of kantoor. Ze bieden ons eenvoudig toegang tot verschillende ruimtes en maken het openen en sluiten van deuren gemakkelijk. Deurknoppen zijn al lange tijd een veelzijdig ontwerp dat de functionaliteit met het esthetische combineert. Van traditionele gietijzeren of zwarte designs voor modernere stijlen, er is voor iedere smaak een geschikte deurknop te vinden in onze webshop. Zo is een deurknop altijd een goede toevoeging op je buitendeurbeslag.

Deurknop of handgreep?

Het antwoord op de vraag of een deurknop beter is dan een handgreep is afhankelijk van verschillende factoren. Een deurknop kan esthetisch aantrekkelijker zijn, en kunnen je buitendeur een luxe uitstraling geven. Deurknoppen zijn ook minder duur dan de meeste handgrepen, waardoor ze een betaalbare optie zijn. Het grootste verschil tussen handgrepen en deurknoppen zit in de beweging die benodigd is om deze te gebruiken. Een deurknop hoef je simpelweg alleen maar aan te draaien en te duwen om de deur te openen terwijl bij een handgreep meer polsbeweging komt kijken. Voor mensen die een handicap of problemen met hun pols hebben kan een deurknop dus een uitkomst zijn. Voor kinderen zijn deurknoppen minder makkelijker te gebruiken, wat handig kan zijn als ze even niet naar buiten mogen. Voor de veiligheid maakt het weinig verschil of je handgrepen of deurknoppen gebruikt. Kortom, of een knop of een handgreep beter is hangt af van verschillende variabelen zoals smaak, prijs en functionaliteit die nodig is voor uw specifieke situatie.

Ga een stapje verder voor je deurbeslag

De deurknoppen van Security Punt maken jouw buitendeuren bijna compleet, maar om je buitendeuren goed te beschermen tegen inbraak heb je ook andere soorten buitendeurbeslag nodig. Zo kun je ook cilindersloten aanschaffen met SKG 3 keurmerk en in verschillende kleuren zoals messing en zwart. Ook bieden we veiligheidsrozetten aan. Dat zijn speciale, stevige plaatjes die je voor je sleutelgat kunt hangen zodat eventuele inbrekers niet bij jouw cilinderslot in de buurt kunnen komen. Het breken of uittrekken van cilindersloten is in de laatste jaren namelijk een populaire inbraakmethode voor inbrekers geworden.

Toch liever een handgreep? Geen probleem!

Wil jij nu toch liever een handgreep dan een deurknop op je voor- of achterdeur hebben? In onze webshop hebben we tientallen verschillende soorten handgrepen verkrijgbaar die niet alleen bescherming bieden aan je beslag, maar ook nog eens bijdragen aan een strak ontwerp van je deuren. Je kunt in de webshop losse deurkrukken aanschaffen, maar ook complete sets van deurkrukken met schild en kerntrekbeveiliging vinden. Als je de luxe uitstraling van een deurknop niet op wilt geven maar toch liever een handgreep wilt hebben, zijn er gelukkig ook luxe deurbeslagen verkrijgbaar. Deze deurbeslagen komen in verschillende unieke designs en in speciale afwerkingen zoals nikkel en messing. Bij onze webshop kun je dus altijd terecht als je je buitendeurbeslag een extra staaltje sfeer wilt geven.