Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Afhalen mogelijk in De Meern
Security Punt

Meerpuntssluiting

MEERPUNTSSLUITING

Bij normaal hang- en sluitwerk wordt een deur verbonden met een slot zodat je alleen met een sleutel naar binnen kunt. Maar wat nu als een inbreker een manier vindt om dit slot open te breken, bijvoorbeeld met een breekijzer? Als je met deze vorm van inbraak te maken krijgt, kan je het beste een meerpuntssluiting laten plaatsen.

Een meerpuntssluiting verbindt een deur op meerdere punten met het slot zodat het openbreken van het slot nog steeds niet de deur opent. Zo maken we het inbrekers nog een stuk moeilijker want het openbreken van een meerpuntssluiting kost een inbreker enorm veel tijd. Tijd die deze niet heeft. Zo maak je jouw deur veiliger dan ooit. Wil je liever jouw ramen net zo goed beveiligen? Check dan even ons raambeslag. Wij kunnen uiteraard ook jouw meerpuntssluiting vervangen en repareren.

Krukbediende meerpuntssluiting of cilinderbediend?

Er zijn twee specifieke soorten meerpuntssluitingen. De cilinderbediende en de krukbediende meerpuntssluiting. Wat het precieze verschil is tussen deze twee is zeker één van onze veelgestelde vragen. Bij de krukbediende meerpuntssluiting reageert het slot op het bedienen van de deurkruk of het handvat. Bij een cilinderbediende deur reageert deze op het draaien van de sleutel in het slot. Kijk voor jezelf wat voor jou de beste optie is qua veiligheid en ontwerp en neem gerust contact op met onze klantenservice als je er even niet meer uit komt.

Hoeveel sluitingen heeft een meerpuntssluiting?

Een meerpuntssluiting heeft in de meeste gevallen drie, vijf of zeven sluitingen. Het zal je vast niet verrassen dat een meerpuntssluiting met zeven sluitingen de meest optimale bescherming biedt. Maar ook een driepuntssluiting maakt al een groot verschil voor de inbraakpreventie in je huis. Wij kunnen ook jouw meerpuntssluiting vervangen zodat je bijvoorbeeld een driepuntssluiting kunt omwisselen voor een vijfpuntssluiting. Weet je niet hoeveel sluitingen jouw deurslot heeft? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Meerpuntssluitingen bij Security Punt

Al onze meerpuntssluitingen zijn van uitermate goede kwaliteit en zijn grondig getest door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw en door het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Wij bieden garantie op al onze producten en als je niet tevreden bent, heb je altijd de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen te retourneren. Met deze garanties weet je zeker dat je bij Security Punt aan het juiste adres bent. Neem bijvoorbeeld een HMB meerpuntssluiting. HMB is een bekend en gerespecteerd merk in de slotenwereld en de HMB meerpuntssluiting is dan ook één van de beste in ons aanbod. Dus er is geen reden meer om bang te zijn voor inbrekers met een meerpuntssluiting van Security Punt.

Chat met ons

Bel ons

Mail ons