Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, = morgen in huis*
Achteraf betalen met Klarna
Security Punt

Penslot

2 resultaten

Zaso Penslot 47mm Skg2 Gelijksluitende Set Van 2

Zaso Penslot 47MM SKG** Gelijksluitende Set Van 2

  • Achteraf betalen met Klarna
  • Snelle levering
73,99incl. BTW
Direct leverbaar
Zaso Penslot 47mm Skg2

Zaso Penslot 47MM SKG**

  • Achteraf betalen met Klarna
  • Snelle levering
36,99incl. BTW
Direct leverbaar

Wat is een penslot?

Een penslot is een uniek soort slot dat bestaat uit twee stalen pennen die in cilindervormige ijzeren kokers geschoven worden om de deur op slot te zetten. Deze sloten werken met sleutels en daarom is het laten maken van reservesleutels aangeraden. Pensloten zijn een goede toevoeging bij een cilinderslot en geven de veiligheid een flinke upgrade. Ze kosten niet te veel en ze zijn ook nog eens eenvoudig om te installeren. Er hoeven geen oude sloten vervangen te worden omdat pensloten met vrijwel alle soorten sloten goed samengaan, zoals een insteekslot. Ook wij van Security Punt raden iedereen aan om eens na te denken over een penslot. Want extra beveiliging kan nooit kwaad.

Penslot plaatsen als toevoeging

Een penslot plaatsen op de voordeur kun je het beste als toevoeging doen. Het slot wordt dan in de meeste gevallen onderaan de voordeur gemonteerd en werkt samen met een cilinderslot of oplegslot. Dit zorgt ervoor dat de deur niet met brute kracht opengetrapt kan worden. Pensloten worden gebruikt als toevoeging naast het hoofdslot omdat een penslot niet in het deurbeslag geplaatst kan worden. Pensloten worden ook veelal gebruikt bij tuindeuren en garagedeuren en ook voor het beveiligen van ramen is een penslot een goede keuze.

Een penslot monteren

Let er bij het plaatsen en monteren goed op of er al een sluitkom in de deur geplaatst is en zorg ervoor dat je het slot niet ondersteboven plaatst. Dit kun je zien aan het sluitklepje waar je de sleutel insteekt. Nog geen sluitkom? Dan moet deze nog even in de zijkant van de deur geboord worden. Doe dit wel voorzichtig, want anders kan het schade aan de deur veroorzaken. Schuif daarna het penslot in de sluitkom en schroef deze stevig vast. Test je nieuwe slot nog even en het werk is gedaan.

Een penslot van Security Punt

Bij Security Punt bieden we alleen hang- en sluitwerk aan dat écht beschermt. Onze pensloten van Zaso zijn dan ook grondig getest en gecertificeerd door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). Deze onafhankelijke instantie laat hang- en sluitwerk door zware tests gaan en alleen de beste sloten ontvangen het keurmerk met één tot drie sterren. Je kunt dus veilig aannemen dat jouw deuren en ramen goed beschermd worden met een penslot van Security Punt.

Wil je een penslot plaatsen als toevoeging op je hoofdslot bij de voordeur maar heb je ook nog geen hoofdslot? Ook dan staat Security Punt voor je klaar. Ons assortiment hang- en sluitwerk is groot en al onze opties zijn een aanwinst voor de veiligheid. Uiteraard is al ons andere sluitwerk ook getest en gekeurd door de SKG. Wacht dus niet langer en beveilig jouw deuren en ramen nét wat beter met Security Punt!

Chat met ons

Bel ons

Mail ons