Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Achteraf betalen met Klarna
Security Punt

Wat zijn de verzendkosten?

Tijdens het afrekenproces kan je zelf jouw gewenste verzendmethode kiezen met elk een eigen prijs. Bestellingen in Nederland van meer dan €75 worden gratis verzonden. Voor cilindersloten en sleutels raden wij aangetekende verzending aan. De zending wordt dan alleen afgeleverd op het leveradres en er moet getekend worden voor ontvangst.

Bekijk al onze verzendopties hier.

Hoe werkt retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling, kan je jouw bestelling (of een deel ervan) naar ons retourneren. Let op dat de verzendkosten van de terugzending voor eigen rekening zijn. Wanneer je een bestelling in z’n geheel retourneert, krijg je ook de eventueel betaalde verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling terugbetaald. Verpak de producten met zorg om beschadigingen te voorkomen en stop de bijgeleverde pakbon in jouw retourzending.

Wat als ik mijn bestelling beschadigd ontvang?

Geef dit binnen 7 dagen na ontvangst aan ons door via support@securitypunt.nl met een foto van de schade. Je krijgt van ons een gepaste vergoeding of eventueel een vervangend product.

Wat is het verschil tussen een krukbediende en een cilinderbediende meerpuntssluiting?

Bij de krukbediende meerpuntssluiting reageert het slot op het bedienen van de deurkruk of het handvat. Bij een cilinderbediende deur reageert deze op het draaien van de sleutel in het slot. Kijk voor jezelf wat voor jou de beste optie is qua veiligheid en ontwerp en neem gerust contact met ons op als je er niet uitkomt.

Wat is een PC-maat?

De PC-maat is de maat die gebruikt wordt voor deurbeslagen. Deze maat meet je op vanaf het midden van het cilindergat tot aan het midden van het krukgat in millimeters.

Chat met ons

Bel ons

Mail ons