Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Afhalen mogelijk in De Meern
Security Punt

Mi Satori Frankfurt veiligheidsbeslag PC 72 Met Knop Smal Schild Nikkel Mat/PVD Rechts

 419,99

Verwachte levertijd: 3-5 dagen

Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Beschrijving

Mi Satori Frankfurt anti-kerntrekbeslag Met Knop Smal Schild Nikkel Mat/PVD PC 72 Rechts

LET OP: Deze set is rechts. De deurkruk aan de binnenkant is rechtswijzend.

Anti-kerntrekbeslag wordt steeds meer gebruikt door huizenbezitters die serieus bezig zijn met de beveiliging van hun woning. Inbrekers worden namelijk steeds slimmer en gebruiken geavanceerde methodes om huizen binnen te dringen. Ze maken daarbij vaak gebruik van de kerntrekmethode. Dit is een methode waarbij de inbreker een schroef in de cilinder van het slot draait en deze er vervolgens met een tang uit trekt. Het slot kan daardoor gemakkelijk worden geopend.

Gelukkig is het anti-kerntrekbeslag een uitstekende oplossing om inbraakrisico’s aanzienlijk te verkleinen. Dit type beslag is uitvoerig getest en voldoet aan de eisen van SKG*. Het beslag is dan ook bestand tegen de kerntrekmethode.

Het Mi Satori Frankfurt anti-kerntrekbeslag met kruk is een goed voorbeeld van een veiligheidsslot dat de woning goed beschermt. Dit slot maakt gebruik van geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat het beslag niet kan worden opengebroken. Zo is het beslag voorzien van een metalen plaat die ervoor zorgt dat de cilinder niet meer zichtbaar is. Ook is het slot verzonken in het deurbeslag, waardoor het slot niet kan worden geforceerd.

Het anti-kerntrekbeslag is een uitstekende optie voor huizenbezitters die op zoek zijn naar extra veiligheid. Het beslag is namelijk niet alleen bestand tegen de kerntrekmethode, maar ook tegen andere inbraakmethodes. Zo kan het beslag niet worden opengebroken met een schroevendraaier of breekijzer. Bovendien is het beslag voorzien van een SKG* keurmerk, wat betekent dat het beslag voldoet aan de hoogste veiligheidseisen op het gebied van inbraakbeveiliging. Kortom, het Mi Satori Frankfurt anti-kerntrekbeslag is een uitstekende keuze voor huizenbezitters die hun woning goed willen beveiligen.

 

Kerntrekken voorkomen met het mi satori kerntrekbeveiliging

Kerntrekken is een veelvoorkomende inbraakmethode die door inbrekers wordt gebruikt om toegang te krijgen tot woningen en bedrijfspanden. Het is een relatief eenvoudige inbraakmethode die weinig specifieke gereedschappen vereist. Het enige wat hiervoor benodigd is, is een schroef en een kerntrekker.

Kerntrekken is een inbraaktechniek waarbij een inbreker een schroef in het cilinderslot draait. Doel van deze schroef is om de cilinder uit de deur te trekken. De cilinder kan met een kerntrekker of een vergelijkbaar gereedschap eenvoudig uit het slot getrokken worden. Als de cilinder verwijderd is, heeft de inbreker doorgaans volledige toegang tot het pand.

Kerntrekken is een populaire inbraaktechniek omdat het relatief eenvoudig uitgevoerd kan worden. Bovendien is het een snelle manier om toegang te krijgen tot een woning of bedrijfspand. Het kost de inbreker slechts enkele seconden om het slot te forceren. Vooral bij oudere panden is deze methode erg effectief.

De schade die bij kerntrekken wordt veroorzaakt is enorm. Het hele slot, beslag en vaak ook de deurpost kunnen beschadigd raken. Het herstellen van de schade kan hierdoor serieus in de kosten lopen. Bovendien kan de inbraak ook een emotionele impact hebben op de gedupeerden.

Gelukkig bestaan er oplossingen om kerntrekken te voorkomen. Een van de beste oplossingen is het Mi Satori anti-kerntrekbeslag. Dit beslag is speciaal ontworpen om inbrekers tegen te houden. Het is vrijwel onmogelijk voor inbrekers om de cilinder uit het slot te trekken. Dit komt doordat er extra platen op het slot worden bevestigd. Deze zorgen ervoor dat de cilinder stevig vast blijft zitten en niet meer kan worden uitgetrokken. Het beslag is geschikt voor zowel bestaande als nieuwe sloten.

 

Buitendeurbeslag in andere kleuren 

Als je op zoek bent naar nieuw buitendeurbeslag zijn er veel verschillende opties om uit te kiezen. Het is belangrijk om te kiezen voor een product dat niet alleen mooi eruitziet en past bij de stijl van jouw huis, maar ook optimale beveiliging biedt tegen inbraken en weersomstandigheden.

Ons assortiment buitendeurbeslag biedt verschillende kleuren en afwerkingen om uit te kiezen, zoals chroom of matzwart. Hierdoor kun je het perfecte beslag vinden om jouw woning de gewenste uitstraling te geven. De afwerkingen zijn duurzaam en bieden bescherming tegen corrosie en slijtage.

Naast de uitstraling biedt ons buitendeurbeslag ook optimale beveiliging dankzij de kerntrekbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat een inbreker geen kans heeft om de cilinder uit het slot te trekken om zo binnen te dringen. Jouw veiligheid en die van jouw gezin moet immers altijd de hoogste prioriteit hebben.

Ons buitendeurbeslag is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en lange tijd meegaan. Door te kiezen voor ons buitendeurbeslag maak je een verstandige keuze voor de veiligheid en uitstraling van jouw woning.

 

Wat wordt meegeleverd?

 • Deurkruk buiten
 • Deurkruk binnen
 • veiligheidsschilden 
 • bevestigingsmaterialen voor deuren met dikte 40 en 56mm

 

Dit deurbeslag is te combineren met

 

Toepassing: voor buitendeuren
 • SKG keurmerk: SKG***
 • Met tot 5 mm verstelbare kerntrekbeveiliging
 • Materiaal: messing
 • Met tot 5 mm verstelbare kerntrekbeveiliging
 • Deze set is rechts. De deurkruk aan de binnenkant is rechtswijzend.
 • Geschikt voor deuren met een dikte van 40-56mm.
 • Kerntrekbeslag aan de binnenzijde instelbaar met schroeven
 • Voldoet aan Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG3

Eigenschappen

 • Veiligheidsbeslag van Mi Satori
 • Voorzien van SKG***
 • Voorzien van kerntrekbeveiliging
 • PC maat: 72 mm
 • Productlengte: 250 mm
 • Productbreedte buitenzijde: 36 mm
 • Productbreedte binnenzijde: 32 mm
 • Eenvoudige montage
 • Montagetijd: 20 min
 • Gemaakt van messing
 • Smal schild
 • Deze set is rechts. De deurkruk aan de binnenkant is rechtswijzend.

 

Montage

De montagehandleiding wordt bij het product geleverd!

Extra informatie

Kleur

Nikkel mat

EAN

8718281691153

Artikelnummer

511005

Merk

Mi Satori

Vorm schild

Rond

SKG keurmerk

SKG3***

Kerntrekbeveiliging

Ja

Toepassing

Buitendeur

Type slot

Cilinderslot

Chat met ons

Bel ons

Mail ons