Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Achteraf betalen met Klarna
Security Punt

Lifehammer Original

 19,99

Levertijd: 3 tot 5 dagen

Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Beschrijving

De Lifehammer Original

De Lifehammer Original is een essentiële tool voor je veiligheid in noodsituaties. Deze noodhamer kan eenvoudig aan een wandbevestiging worden bevestigd dankzij de bijgeleverde wandhouder. Met de Lifehammer Original kun je eenvoudig ramen en autoruiten breken in geval van nood en zo snel ontsnappen aan gevaarlijke situaties. Het is een betrouwbaar item dat op grote schaal wordt gebruikt door politie, brandweer en veiligheidsdiensten over de hele wereld. Bescherm jezelf en je dierbaren door altijd een Lifehammer Original binnen handbereik te hebben.

Toepassingen: lifehammer

  • Glow in the dark handgreep
  • Dubbele hamer met geharde punten
  • Met ingebouwd gordelmes
  • Materiaal: Metaal, kunststof
  • Gewicht: 140 gram

Afmetingen:

  • Product breedte: 75 mm
  • Product lengte: 200 mm
  • Product hoogte: 30 mm

Hoe moet je een lifehammer gebruiken?

Security Punt is jouw betrouwbare partner in veiligheid en daarom willen wij je informeren over het belang van het gebruik van een lifehammer in geval van nood. De lifehammer is een veelgebruikt hulpmiddel om uit een auto te komen in het geval van een ongeluk. Het is belangrijk om te weten waar de lifehammer zich bevindt en hoe deze te gebruiken is. Het advies is om de lifehammer dichtbij de bestuurder te bewaren. Wanneer je de hamer gebruikt, sla dan op het midden van het autoraam. Dit is de veiligste plek om te slaan. Help uzelf en anderen tijdens noodsituaties door te weten hoe je de lifehammer moet gebruiken.

Maak je bestelling compleet: 

Over H. Boomgaard BV

H. Boomgaard BV is dé leverancier van diverse bedrijfshulpverleningsartikelen. Als groothandel leveren wij onder andere EHBO-artikelen, verbandtrommels en defibrillatoren. Bovendien produceren wij ons eigen label bedrijfshulpverleningsartikelen. Wij begrijpen het belang van goed uitgeruste werkomgevingen en bieden daarom vrijblijvend een controle en aanvulservice voor EHBO-materialen aan. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk, en daar gaan wij dan ook voor. Op onze bedrijfspagina vind je meer informatie over onze diensten en producten op het tabblad ‘products’. Bij vragen of meer informatie kan je altijd bij ons terecht.

Extra informatie

Kleur

Oranje

EAN

8717306861946

Artikelnummer

799004

Merk

H. Boomgaard

Chat met ons

Bel ons

Mail ons