Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Afhalen mogelijk in De Meern
Security Punt

Prive kluis Juwel 7276

 • *Plaatsing

  Kies tot en met waar je de kluis geleverd wilt hebben.

  *Verankering

  Let op: verankering volgens de Europese norm is vaak een vereiste van verzekeraars.

  *Discrete verpakking

  Een discrete verpakking geeft extra privacy.

 568,99

Verwachte levertijd: 3-5 dagen

Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Beschrijving

→ Dit product wordt in overleg op afspraak geleverd door transporteur TransMission
→ Verankering van de kluis wordt uitgevoerd door een gecertificeerd installatieteam van Rollema
→ Levertijd: 7 tot 10 werkdagen

Juwel 7276 Kluis

De Juwel kluis is zonder twijfel de ultieme keuze als het gaat om het veilig bewaren van je meest waardevolle bezittingen. Deze kluis is een absoluut meesterwerk van vakmanschap en inbraakbeveiliging, met hoogwaardige stalen constructies en een verfijnd oog voor detail dat zorgt voor een onverslaanbare fortificatie die ondoordringbaar is voor inbrekers.

Het geavanceerde elektronische codeslot is één van de meest in het oog springende kenmerken van deze kluis. Dit systeem biedt tot wel acht verschillende personen toegang tot de kluis, terwijl het er tegelijkertijd voor zorgt dat ongeautoriseerde toegang tot jouw waardevolle bezittingen tot een absoluut minimum wordt beperkt. Het slot is zo ontworpen dat het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en alleen kan worden geopend met de juiste combinatie van cijfers. Hierdoor ben je te allen tijde verzekerd van de optimale veiligheid en beveiliging van je eigendommen.

EN 1300 GECERTIFICEERDE KLUIS

Zowel de inbraak-als brandwerendheid van de Juwel kluis zijn door het EN-1300 gecertificeerd. Dat betekent dat je kwaliteit krijgt waarop je kan vertrouwen. De Juwel kluis is geschikt voor het bewaren van belangrijke zaken zoals documenten, geld en sieraden.

Kluis voor thuis

Een goede thuis kluizen kunnen kostbare spullen en belangrijke documenten veilig houden tegen diefstal, brand en andere externe invloeden. Het kiezen van de juiste kluis die aan de specifieke behoeften en eisen van de gebruiker voldoet, is essentieel. Er zijn verschillende factoren waar men op moet letten bij het kiezen van een kluis om ervoor te zorgen dat deze veilig blijft en niet kan worden geopend door onbevoegde personen.

Het type slot is een van de meest cruciale factoren bij het kiezen van een kluis. Er zijn drie soorten sloten beschikbaar op de markt: mechanisch, elektrisch en biometrisch. Een mechanisch slot werkt met een sleutel die handmatig moet worden bediend om de kluis te openen. Ze zijn goedkoop en gemakkelijk in gebruik, maar bieden niet de beste beveiliging. Elektrische kluissloten daarentegen zijn veiliger. Ze komen met meerdere opties, zoals codesloten, widgets of draadloze afstandsbediening, om de kluis te ontgrendelen.Het meest geavanceerde slot is het biometrische slot. Ze gebruiken vingerafdrukken, irisscans of andere biometrische technologieën om de kluis te ontgrendelen en zijn relatief duur. Biometrische sloten bieden echter de beste beveiligingsfuncties en zijn de beste optie voor mensen die op zoek zijn naar de hoogste beveiligingsniveaus.

Een andere belangrijke factor is de grootte van de kluis. Voor huishoudelijk gebruik zijn kleinere kluizen geschikt die gemakkelijk in een kast passen. Zakelijke klanten hebben vaak grotere kluizen nodig. De locatie van de kluis is ook belangrijk en moet worden afgestemd op de grootte en de beoogde opslagcapaciteit van de kluis. Door de kluis stevig vast te schroeven aan de muur of vloer, kan de betrouwbaarheid worden vergroot en kan worden voorkomen dat inbrekers ermee vandoor gaan.Zorgvuldig onderzoek doen voordat je een kluis koopt, is de enige manier om de betrouwbaarheid en veiligheid te verbeteren. Onafhankelijke organisaties, zoals de European Security Systems Association, bieden test- en certificeringsprocedures voor kluizen. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de kluis die u kiest, getest en gecertificeerd is volgens de internationale normen en richtlijnen. Zo kunt u er zeker van zijn dat deze volledig betrouwbaar is en de juiste bescherming biedt voor u en jouw kostbaarheden.

Welke prive kluis kopen?

Als je op zoek bent naar een kluis, moet je eerst bepalen wat je erin wilt opbergen. De grootte van de kluis is hierbij van essentieel belang. Je wilt natuurlijk wel dat alles wat je wilt opbergen erin past, maar ook niet een te grote kluis hebben die moeilijk te plaatsen is. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over de bescherming die je nodig hebt. Heb je behoefte aan bescherming tegen inbraak of tegen bijvoorbeeld brand? Als je belangrijke documenten wilt opslaan, is een brandwerende kluis een goede keuze. Deze biedt bescherming tegen hitte en vuur en zorgt ervoor dat jouw documenten veilig blijven, zelfs als er brand uitbreekt.

Er zijn veel verschillende soorten kluizen op de markt, gemaakt van verschillende materialen. De keuze van het materiaal hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en het niveau van bescherming je nodig hebt. Mocht je extreme veiligheid nodig hebben, dan is een kluis van staal een goede optie. Dit is namelijk het sterkste materiaal en biedt de meest optimale bescherming tegen inbraak. Beton is daarentegen weer zwaarder en minder makkelijk te verplaatsen.

Ten slotte is het belangrijk om te bepalen welk type slot je wilt gebruiken. De traditionele sleutelkluis is nog steeds een populaire optie, maar elektronische sloten winnen ook steeds meer terrein. Deze bieden extra veiligheid, omdat het moeilijker is om de juiste code te kraken om toegang te krijgen tot de kluis. Echter, mocht je de code vergeten, kan je wel echt buiten de kluis staan. Al met al zijn er dus veel verschillende aspecten om te overwegen bij het kopen van een kluis. Door vooraf goed onderzoek te doen, kun je ervoor zorgen dat je de juiste keuze maakt die past bij jouw specifieke behoeften en wensen.

KENMERKEN Juwel KLUIS

 • Bescherming tegen inbraak
 • Normering inbraakwerendheid : niet getest (indicatie waardeberging : € 0)
 • Uitgevoerd met EN 1300 gecertificeerd dubbelbaard klavierslot met 2 sleutels​
 • Deuropening : 90°
 • Legborden in hoogte verstelbaar : nee
 • Vergrendeling aantal zijden : 1
 • Verankering : bodem (2x) en achterwand (2x)
 • Verankeringsmateriaal meegeleverd : nee
 • Kleur/afwerking : lichtgrijs

Over Juwel  

Een kluis is een onmisbaar apparaat voor mensen die hun waardevolle spullen willen beschermen tegen dieven of onvoorziene omstandigheden zoals brand en overstroming. Er zijn talloze kluissoorten op de markt, met verschillende specificaties en eigenschappen die variëren afhankelijk van de behoeften van de klanten.

Een van de belangrijkste factoren die bij het kiezen van een kluis moet worden overwogen, is het type slot. Het slot moet bijvoorbeeld stevig en betrouwbaar zijn om inbrekers af te schrikken, maar ook gemakkelijk toegankelijk zijn voor de eigenaar. Doorgaans worden kluisjes genomen met een sleutelslot, codeslot of biometrische slot. De keuze voor het type slot is afhankelijk van persoonlijke voorkeur en beveiligingsbehoeften.Een andere belangrijke factor om te overwegen bij het selecteren van een kluis, is de grootte. De grootte van de kluis moet groot genoeg zijn om alle waardevolle spullen op te slaan, van documenten tot antiek, en ook nog de mogelijkheid hebben om extra ruimte te bieden voor toekomstige aanwinsten. Bovendien moet de kluis groot genoeg zijn om bijvoorbeeld ook een laptop of tablet in op te bergen.

Naast de grootte en het type slot is de locatie van de kluis van belang. Een kluis moet bijvoorbeeld op een goed beveiligde en beveiligde locatie worden geplaatst in huis. Het moet worden verborgen voor potentiële dieven en de locatie moet ook worden beschermd tegen brand of overstroming. Een veilige locatie biedt dus meer gemoedsrust tijdens het bewaren van waardevolle bezittingen. Tot slot is de uitstraling van de kluis ook een belangrijke overweging bij het kiezen van een kluis. Juwel kluizen bieden bijvoorbeeld de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetische waarde. Het merk Juwel combineert functionaliteit met esthetiek om een ​​kluis te produceren die zowel solide als mooi is. Dit is belangrijk omdat de kluis vaak op een zichtbare plaats staat en een esthetische waarde kan hebben voor het interieur. Het design van Juwel kluizen maakt ze tot een stijlvolle toevoeging aan een interieur en houdt tegelijkertijd waardevolle eigendommen veilig en beschermd.

BEZORGINFORMATIE

Voor gratis verzending geldt:
Levering tot aan eerste gelijkvloerse sluiting. Als de zending niet door de deurgang past of er sprake is van verticaal transport, wordt de zending buiten voor de deur afgeleverd. De gratis rechtstreekse levering wordt uitgevoerd door TransMission.

Plaatsing en verankering:
Wanneer er is gekozen voor de optie plaatsing en verankering zal de levering en de installatie van de kluis uitgevoerd worden door een gespecialiseerde installateur van Rollema. De kluis wordt volgens de veiligheidseisen van verzekeraars en de Europese norm op vakkundige wijze verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn jouw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dat kluizen op deze manier deugdelijk verankerd zijn. De kluis wordt in overleg op afspraak geleverd.
✔️  VGW-erkend en conform EN normering kluizen EN 14450, EN 1143-1 en EN 1143-2
✔️  Voldoet aan eisen van verzekeraars

Plaatsing hogere verdieping:
Wanneer je hebt gekozen voor de optie plaatsing en de kluis dient op een andere vloer dan de begane grond geplaatst te worden, dient een inhuisformulier ingevuld te worden voor de transporteur/installateur. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en voeg er eventueel foto’s aan toe ter verduidelijk. Stuur het formulier naar ons op via support@securitypunt.nl met vermelding van het ordernummer. Download hier het inhuisformulier.

Extra informatie

Artikelnummer

722002

Merk

Juwel

Kleur

Wit

Gewicht

41kg

Berging geld/kostbaarheden

€0

Normering brandwerendheid

Geen

Normering inbraakwerendheid

Geen

Type slot

Dubbelbaard klavierslot

EAN

8032597312404

Chat met ons

Bel ons

Mail ons