Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Achteraf betalen met Klarna
Security Punt

Privekluis Juwel 7236 Kluis

 • *Plaatsing

  Kies tot en met waar je de kluis geleverd wilt hebben.

  *Verankering

  Let op: verankering volgens de Europese norm is vaak een vereiste van verzekeraars.

  *Discrete verpakking

  Een discrete verpakking geeft extra privacy.

 498,99

Levertijd: 3 tot 5 dagen

Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Beschrijving

→ Dit product wordt in overleg op afspraak geleverd door transporteur TransMission
→ Verankering van de kluis wordt uitgevoerd door een gecertificeerd installatieteam van Rollema
→ Levertijd: 7 tot 10 werkdagen

Juwel 7236 Kluis

De Juwel kluis is een ongeëvenaard staaltje van vakmanschap en inbraakbeveiliging. De hoogwaardige stalen constructies en het verfijnde oog voor detail maken deze kluis tot een ware vesting die onverwoestbaar en ondoordringbaar is. Jouw kostbare bezittingen zijn hierin veilig en beschermd tegen alle vormen van inbraak.

Een van de meest opmerkelijke eigenschappen van deze kluis is het verfijnde elektronische codeslot. Dit slot kan tot wel acht verschillende personen veilige toegang bieden, waardoor de kans op ongeautoriseerde toegang tot jouw bezittingen tot een absoluut minimum wordt beperkt. Het slot is ontworpen met de hoogste veiligheidsnormen in het achterhoofd en kan alleen worden geopend met de juiste combinatie van cijfers. Hierdoor wordt de volledige veiligheid en beveiliging van jouw eigendommen gegarandeerd.

Kluis voor thuis

Een kluis is een van de meest essentiële item dat men thuis of op kantoor kan hebben. Het is een plek om belangrijke documenten, geld en andere waardevolle bezittingen veilig op te bergen. Er zijn verschillende soorten kluizen die beschikbaar zijn voor verschillende toepassingen en het is belangrijk om de juiste keuze te maken op basis van je specifieke behoeften.

Een van de belangrijkste beslissingen bij het kiezen van een kluis is het type slot. Een mechanisch slot werkt meestal met een sleutel die handmatig moet worden bediend om de kluis te openen. Dit type slot is vaak de goedkoopste optie, maar het biedt niet de beste beveiliging. Elektrische kluissloten daarentegen bieden meerdere opties, zoals codesloten, widgets of draadloze afstandsbediening om de kluis te ontgrendelen. Deze sloten zijn gemakkelijker te gebruiken en bieden meer beveiligingsopties. De meest geavanceerde kluissloten zijn echter biometrisch en maken gebruik van vingerafdrukken, irisscans of andere biometrische technologieën om de kluis te openen. Hoewel biometrische sloten de meest veilige optie bieden, zijn ze relatief duur.

De grootte van de kluis is een andere factor die cruciaal is bij het kiezen van de juiste kluis. Kleine kluizen zijn meestal geschikt voor thuisgebruik en passen gemakkelijk in een kast. Zakelijke klanten hebben meestal een grotere kluis nodig. De keuze van de locatie van de kluis is ook belangrijk en moet worden afgestemd op de grootte en de beoogde opslagcapaciteit van de kluis. Voor een hoge veiligheid is het raadzaam om de kluis stevig vast te schroeven aan de muur of vloer, zodat deze niet kan worden meegenomen door inbrekers.Om tot een weloverwogen beslissing te komen bij het kiezen van een kluis, is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals het type slot, de grootte, de locatie, de beveiligingsniveaus en extra functies. Door de juiste kluis te kiezen die past bij jouw behoeften en eisen, kan je ervoor zorgen dat belangrijke documenten en waardevolle bezittingen veilig blijven opgeborgen in geval van inbraak, brand of andere externe invloeden.

Welke kluis kopen?

Bij het zoeken naar de juiste kluis is het van groot belang om te weten wat je erin wilt bewaren en welke mate van bescherming nodig is. Afhankelijk van het type object dat in de kluis wordt opgeborgen, zijn er verschillende maten en soorten kluizen beschikbaar. Bijvoorbeeld, als je waardevolle documenten of sieraden wilt opbergen, dan is het belangrijk om een kluis te kiezen die groot genoeg is om deze items veilig op te slaan.

Daarnaast is het belangrijk om te overwegen welk beschermingsniveau de kluis moet bieden. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar bescherming tegen inbraak, dan is een kluis van staal een goede keuze. Deze materialen zijn zeer sterk en bieden een hoog niveau van beveiliging. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar bescherming tegen brand, dan is het kopen van een brandwerende kluis een goede optie. Deze kluizen kunnen hoge temperaturen weerstaan ​​en bieden bescherming aan belangrijke documenten en waardevolle spullen. Naast het beschermingsniveau en de grootte van de kluis, is het ook belangrijk om het soort slot te overwegen. Traditionele sleutelkluisjes zijn nog steeds populair, maar elektronische sloten worden ook steeds vaker gebruikt. Deze sloten bieden meer veiligheid omdat het veel moeilijker is om deze sloten open te krijgen zonder de bijbehorende code te hebben. Dit soort sloten zijn ook vaak voorzien van extra functies, zoals een alarmsysteem of een automatische vergrendeling.

Om de juiste kluis te kopen, moet men dus rekening houden met verschillende factoren. Belangrijke overwegingen zijn onder meer de grootte, het beschermingsniveau, het soort slot en het materiaal waarvan de kluis is gemaakt. Door voldoende onderzoek te doen, kan men ervoor zorgen dat ze de perfecte kluis vinden die past bij hun specifieke behoeften en wensen.

EN 1300 GECERTIFICEERDE KLUIS

Zowel de inbraak-als brandwerendheid van de Juwel kluis zijn door het EN-1300 gecertificeerd. Dat betekent dat je kwaliteit krijgt waarop je kan vertrouwen. De Juwel kluis is geschikt voor het bewaren van belangrijke zaken zoals documenten, geld en sieraden.

Kenmerken Juwel Kluis

 • Bescherming tegen inbraak
 • Normering inbraakwerendheid : niet getest (indicatie waardeberging : € 0)
 • Uitgevoerd met EN 1300 gecertificeerd dubbelbaard klavierslot met 2 sleutels​
 • Deuropening : 90°
 • Legborden in hoogte verstelbaar : nee
 • Vergrendeling aantal zijden : 1
 • Verankering : bodem (2x) en achterwand (2x)
 • Verankeringsmateriaal meegeleverd : nee
 • Kleur/afwerking : lichtgrijs

Over Juwel

Een kluis wordt vaak gezien als een functionele object dat dient om waardevolle eigendommen te beschermen. De technische aspecten van een kluis zijn dan ook van groot belang om een optimale bescherming te bieden. Een kluis moet in staat zijn om inbraak en brand te weerstaan en moet daarom solide zijn. Echter, naast de praktische aspecten wordt er vaak minder aandacht besteed aan het design van de kluis. Dit is niet het geval bij Juwel, een van de weinige merken waar veiligheid en design samenkomen in hun prachtige kluizen.

Wanneer we kijken naar de kluizen van Juwel, zien we dat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De kluizen zijn verkrijgbaar in diverse maten en modellen, van kleinere kluizen voor thuisgebruik tot grote kluizen voor bedrijven. Allen bieden ze een uitstekende bescherming tegen inbraak en brand. Wat het design betreft, zijn de kluizen van Juwel mooi vormgegeven met een strakke, moderne uitstraling. Hierbij zijn de kluizen verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waardoor er voor elke smaak en interieurstijl een passend ontwerp te vinden is. Bovendien zijn de kluizen voorzien van een gebruiksvriendelijk mechanisme, waardoor ze gemakkelijk te openen en te sluiten zijn.

BEZORGINFORMATIE

Voor gratis verzending geldt:
Levering tot aan eerste gelijkvloerse sluiting. Als de zending niet door de deurgang past of er sprake is van verticaal transport, wordt de zending buiten voor de deur afgeleverd. De gratis rechtstreekse levering wordt uitgevoerd door TransMission.

Plaatsing en verankering:
Wanneer er is gekozen voor de optie plaatsing en verankering zal de levering en de installatie van de kluis uitgevoerd worden door een gespecialiseerde installateur van Rollema. De kluis wordt volgens de veiligheidseisen van verzekeraars en de Europese norm op vakkundige wijze verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn jouw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dat kluizen op deze manier deugdelijk verankerd zijn. De kluis wordt in overleg op afspraak geleverd.
✔️  VGW-erkend en conform EN normering kluizen EN 14450, EN 1143-1 en EN 1143-2
✔️  Voldoet aan eisen van verzekeraars

Plaatsing hogere verdieping:
Wanneer je hebt gekozen voor de optie plaatsing en de kluis dient op een andere vloer dan de begane grond geplaatst te worden, dient een inhuisformulier ingevuld te worden voor de transporteur/installateur. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en voeg er eventueel foto’s aan toe ter verduidelijk. Stuur het formulier naar ons op via support@securitypunt.nl met vermelding van het ordernummer. Download hier het inhuisformulier.

Extra informatie

Artikelnummer

722001

Merk

Juwel

Kleur

Wit

Gewicht

26 kg

Berging geld/kostbaarheden

€0

Normering brandwerendheid

Geen

Normering inbraakwerendheid

Geen

Type slot

Dubbelbaard klavierslot

EAN

8032597312381

Chat met ons

Bel ons

Mail ons