Gratis verzending vanaf €100
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Retourtermijn van 14 dagen
Gratis verzending vanaf €100
Levertijd: 3 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Formani BVEIL massieve veiligheidsrozet SKG***

Levertijd: 3 dagen
 100,99

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Formani BVEIL massieve veiligheidscilinderrozet – BASICS – SKG*** – PVD gunmetal

De naam BASICS verraadt al dat het hier gaat om een designcollectie die te allen tijde een uitstekende basis vormt voor wie dan ook, voor welk object dan ook!

BASICS is vervaardigd uit roestvast staal en is in diverse trendy kleuren te verkrijgen, zoals mat zwart, gunmetal, mat goud, koper en natuurlijk de basiskleuren mat en gepolijst roestvast staal. Het design wordt gekenmerkt door eenvoud, simpliciteit en puurheid. De collectie biedt meerdere budgetoplossingen waardoor deze niet alleen particulier maar zeker ook projectmatig adequaat kan worden toegepast.

PVD MAT RVS, PVD MAT GOUD, PVD METALGUN, PVD GLANS KOPER Deze producten hebben als basismateriaal roestvast staal, voorzien van een zogenaamde laag PVD; Physical Vapor Desposit. De PVD-gassen worden rechtstreeks op het rvs basisproduct aangebracht. Vanwege deze pvd-laag is het product extra beschermd tegen oxidatie en roestvorming. Let op: hieronder valt niet vliegroest. Vliegroest zijn deeltjes vuil die van buitenaf komen en zich vasthechten op het materiaal. De mate waarin dit kan voorkomen, is geheel afhankelijk van de omgeving (zo is er bijvoorbeeld grotere kans op vliegroest wanneer in de omgeving nog gebouwd wordt).
N.B. Hoewel de PVD-behandeling ervoor zorgt dat een product krasvaster wordt, neemt dit niet weg dat het deurbeslag een gebruiksvoorwerp blijft waarop krassen (bij onvoorzichtig of intensief gebruik) kunnen voorkomen. Het product is dus niet gegarandeerd tegen krassen. Verder geldt ook voor PVD roestvast staal dat het niet onderhoudsvrij is en regelmatig onderhouden dient te worden.

  • BASICS
  • BVEIL
  • Eenheid: set
  • Massieve veiligheidscilinderrozet
  • SKG***
  • Inclusief: Patentbouten en houtschroeven
  • Deurdikte: 40-54 mm
  • PVD gunmetal

Extra informatie

Kleur

Gunmetal

EAN

8718009351260

Artikelnummer

200422824

Merk

Formani

SKG keurmerk

SKG3***

Vorm schild

Rond

Kerntrekbeveiliging

Ja