Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Achteraf betalen met Klarna
Security Punt

Fito Rookmelder ASD-10Q

Oorspronkelijke prijs was:  25,99.Huidige prijs is:  20,99.

Levertijd: 3 tot 5 dagen

Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Beschrijving

ROOKMELDR 80MM ASD10Q OPT 3VLI 10JR PKVW

ROOKMELDR 80MM ASD10Q OPT 3VLI 10JR PKVW is een hoogwaardige rookmelder van Europese makelaardij. Deze rookmelder is speciaal ontworpen om te voldoen aan de EN14604-normen, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Dankzij de hoge kwaliteit van de ASD10Q ben je verzekerd van een snelle detectie van rook en dankzij de drie volt lithiumbatterij is het lange tijd betrouwbaar. De ASD10Q is geschikt voor zowel particulier als commercieel gebruik, en dankzij de PKVW-certificering is het een ideaal apparaat om jouw woning of bedrijfspand mee te beveiligen tegen brand. Dit product heeft een accu van tien jaar.

Toepassing:

  • Detectiemethode: optisch
  • Type batterij: Lithium batterij
  • Aantal batterijen bijgeleverd: 1
  • Levensduur batterij: 10 jaar
  • Waarschuwing batterij leeg: ja (gedurende 30 dagen)
  • Koppelbaar: nee
  • Zelftest: pauzeknop

Afmeting:

  • Diameter: 80 mm
  • Hoogte: 48 mm

Hoe moet je een rookmelder gebruiken?

Een ROOKMELDR 80MM ASD10Q OPT 3VLI 10JR PKVW is een belangrijk instrument bij het signaleren van brand. Het gebruik ervan is eenvoudig: plaats de rookmelder op specifieke plekken in huis waar rookontwikkeling mogelijk is, zoals in de keuken of in de buurt van open haarden. Vergeet niet de rookmelder minstens eenmaal per jaar te testen door het alarm te activeren. Voor de veiligheid van jou en jouw gezin, is het raadzaam om deze eenvoudige handelingen te verrichten en te zorgen dat de batterijen van de rookmelder regelmatig worden vervangen.

Maak je bestelling compleet: 

Over Fito:

Fito is een toonaangevende fabrikant van brandpreventie- en veiligheidsproducten, met meer dan 30 jaar ervaring. Het bedrijf streeft naar de hoogste kwaliteit en houdt zich bezig met de ontwikkeling van producten die niet alleen optimaal functioneren, maar ook aantrekkelijk zijn qua vormgeving. Fito heeft diverse distributiekanalen in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië. De producten worden geleverd aan uiteenlopende marktsegmenten, van elektrotechniek tot woningcorporaties. Fito let niet alleen op kwaliteit en veiligheid, maar houdt ook rekening met milieuaspecten en duurzaamheid bij de ontwikkeling van haar producten.

Extra informatie

Kleur

Wit

EAN

8713686002306

Artikelnummer

705430

Merk

Fito

Stroomtoevoer

Draadloos

Toepassing

Binnen

Chat met ons

Bel ons

Mail ons