Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Achteraf betalen met Klarna
Security Punt

Elektronische Kluis Filex SB Safe Box L

 132,99

Levertijd: 3 tot 5 dagen

Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Beschrijving

→ Dit product wordt in overleg op afspraak geleverd door transporteur TransMission
→ Verankering van de kluis wordt uitgevoerd door een gecertificeerd installatieteam van Rollema
→ Levertijd: 7 tot 10 werkdagen

Filex SB Safe Box L Elektronische Kluis

De Filex kluis is een onmiskenbare vesting die is gemaakt met de hoogste kwaliteit stalen constructies en een ongeëvenaard oog voor detail om al je waardevolle bezittingen veilig en beschermd te houden. Dit indrukwekkende staaltje van inbraakbeveiliging behoort tot de absolute topklasse en is ontworpen om onverwoestbaar te zijn en de optimale bescherming te bieden tegen inbraak. Het robuuste ontwerp en de stevige behuizing vormen een ondoordringbare barrière die elke probeersel tot inbraak, hoe krachtig ook, gegarandeerd zal afweren.

Een van de meest uitmuntende kenmerken van de Filex elektronische kluis is het geavanceerde elektronische codeslot. Dit slot is programmeerbaar om maximaal acht verschillende personen veilige toegang te bieden, waardoor de kans op ongeoorloofde toegang tot jouw kostbare bezittingen tot een minimum wordt beperkt. Het slot heeft een sluitend veilig ontwerp en kan alleen worden geopend met de juiste combinatie van cijfers, wat de complete veiligheid en beveiliging van jouw eigendommen verzekert. Bovendien biedt dit elektronische codeslot een superieure sleutelloze ervaring en voorkomt het ongeoorloofde toegang tot de kluis.

Kluis voor thuis

Als het gaat om kluizen, is het essentieel om de perfecte keuze te maken die past bij jouw specifieke behoeften. Het is een van de belangrijkste items die men thuis of op kantoor kan hebben en biedt een veilige opslagruimte voor belangrijke documenten, geld en waardevolle bezittingen. Kluizen zijn er in verschillende soorten en maten en het is belangrijk om de juiste keuze te maken op basis van jouw eisen.

Een belangrijk aspect bij het kiezen van een kluis is het type slot. Het mechanische slot werkt meestal met een sleutel die handmatig moet worden bediend om de kluis te openen. Hoewel het de goedkoopste optie is, biedt het niet de beste beveiliging. Elektrische kluissloten bieden daarentegen meerdere opties, zoals codesloten, widgets of draadloze afstandsbediening om de kluis te ontgrendelen. Deze sloten zijn gemakkelijker te gebruiken en bieden meer beveiligingsfuncties. Biometrische sloten maken gebruik van vingerafdrukken, irisscans of andere biometrische technologieën om toegang tot de kluis te verkrijgen, wat de meest veilige optie biedt, maar relatief duur is.

De grootte van de kluis is een andere cruciale factor bij het selecteren van de juiste kluis. Kleine kluizen zijn geschikt voor thuisgebruik en kunnen gemakkelijk in een kast worden geplaatst, terwijl zakelijke klanten meestal een grotere kluis nodig hebben. Ook is de locatie van de kluis belangrijk en moet deze worden afgestemd op de grootte en de beoogde opslagcapaciteit van de kluis. Voor maximale veiligheid is het raadzaam om de kluis stevig aan de muur of vloer te bevestigen zodat deze niet kan worden weggenomen door inbrekers.

Welke kluis kopen?

Bij het kiezen van de juiste kluis zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Allereerst is de grootte van de kluis van belang, omdat deze moet passen bij het object dat erin wordt opgeborgen. Afhankelijk van het formaat van de objecten zijn er verschillende kluizen beschikbaar. Voor waardevolle documenten en sieraden zijn er bijvoorbeeld kleine tot middelgrote kluizen die gemakkelijk in een kast kunnen worden geplaatst, terwijl er voor grotere items, zoals kunstvoorwerpen, een kluis met een groter formaat nodig is.

Een andere belangrijke factor om te overwegen is het beschermingsniveau van de kluis. Als de kluis voornamelijk wordt gebruikt om waardevolle items te beschermen tegen inbraak, dan is een stalen kluis met hoge veiligheidsnormen een goede optie. Deze kluizen zijn vaak uitgerust met extra beveiligingsfuncties, zoals dikwandige deuren en meervoudige vergrendelingssystemen. Een kluis met een hoge brandwerendheid is juist essentieel als er belangrijke documenten zoals paspoorten, eigendomspapieren en contracten in de kluis komen te liggen. Deze kluizen kunnen hoge temperaturen weerstaan ​​en zorgen ervoor dat de inhoud niet beschadigt als er brand uitbreekt.

Bij de aanschaf van een kluis is het slottype ook van belang. Traditionele kluizen met een sleutelslot kunnen nog steeds een veilige keuze zijn, maar zijn minder populair geworden door de opkomst van elektronische sloten. Elektronische kluizen zijn veiliger doordat het moeilijker is om deze sloten open te krijgen zonder de bijbehorende code. Daarnaast bieden sommige elektronische kluizen extra functies, zoals een alarmsysteem, een tijdsvertraging of een automatische vergrendeling.Er zijn verschillende materialen waarvan kluizen gemaakt worden. Stalen kluizen zijn over het algemeen de meest voorkomende, vanwege hun sterke en duurzame eigenschappen. Het materiaal bepaalt ook het totaal gewicht van de kluis, wat een rol speelt als de kluis moet worden verplaatst van de ene naar de andere locatie. Naast staal bestaan er ook andere materialen zoals aluminium en titanium.

Kenmerken Filex Kluis

 • Opbergplaats voor al jouw documenten en kostbaarheden
 • Filex SB L: geschikt voor het opbergen van tablets/notebooks
 • Standaard uitgevoerd met elektronisch slot (inclusief batterijen en noodsleutels) ​
 • Deuropening : 90°
 • Legborden in hoogte verstelbaar : ja (vanaf model 2)
 • Vergrendeling aantal zijden : 1
 • Zachte bekleding op de bodem
 • Verankering : bodem (2x) en achterwand (2x)
 • Verankeringsmateriaal meegeleverd : ja
 • Kleur/afwerking : antraciet
 • Leverbaar in full colour verpakking

Afmetingen

 • Binnenmaten (HxBxD):186x426x298 mm
 • Buitenmaten (HxBxD): 190x430x365 mm

GEBRUIKERSHANDLEIDING ELEKTRONISCHE KLUIS

Bekijk hier de gebruikershandleiding 

Over Juwel

De kluizen van Juwel zijn absoluut geen standaard kluizen, die uitsluitend bedoeld zijn om waardevolle eigendommen te beschermen. In tegenstelling tot andere kluizen uit de markt, behoren die van Juwel tot de weinige merken die zowel op het gebied van veiligheid als design uitblinken. Bij het ontwerpen van hun kluizen hebben zij zich niet alleen gefocust op de praktische aspecten, maar ook op de esthetische aspecten. Hierdoor slaagt Juwel erin om hun kluizen niet alleen functioneel te maken, maar ook visueel aantrekkelijk.

De kluizen van Juwel zijn beschikbaar in uiteenlopende maten en modellen. Hierdoor zijn ze geschikt voor huishoudens en bedrijven, ongeacht de grootte van hun waardevolle eigendommen. Of het nu gaat om belangrijke documenten, paspoorten, sieraden of andere waardevolle voorwerpen, Juwel heeft een juiste kluis om ze veilig op te bergen. Bovendien is elke kluis van Juwel ontworpen om bescherming te bieden tegen zowel inbraak als brand. Hierdoor zijn zij de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een veilige opslagplaats voor hun eigendommen.

De ontwerpfilosofie van Juwel gaat duidelijk verder dan enkel het beveiligen van waardevolle voorwerpen. De kluizen van Juwel zijn mooi vormgegeven met een strak, modern design. Hierdoor passen zij perfect in elk interieur. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, en zijn geschikt voor mensen met allerlei verschillende smaken en voorkeuren. Juwel gebruikt alleen de beste materialen en de meest geavanceerde technologieën, om zo de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid te garanderen. De kluizen zijn bovendien voorzien van een gebruiksvriendelijk mechanisme, waardoor zij gemakkelijk kunnen worden geopend en gesloten.

BEZORGINFORMATIE

Voor gratis verzending geldt:
Levering tot aan eerste gelijkvloerse sluiting. Als de zending niet door de deurgang past of er sprake is van verticaal transport, wordt de zending buiten voor de deur afgeleverd. De gratis rechtstreekse levering wordt uitgevoerd door TransMission.

Plaatsing en verankering:
Wanneer er is gekozen voor de optie plaatsing en verankering zal de levering en de installatie van de kluis uitgevoerd worden door een gespecialiseerde installateur van Rollema. De kluis wordt volgens de veiligheidseisen van verzekeraars en de Europese norm op vakkundige wijze verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn jouw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dat kluizen op deze manier deugdelijk verankerd zijn. De kluis wordt in overleg op afspraak geleverd.
✔️  VGW-erkend en conform EN normering kluizen EN 14450, EN 1143-1 en EN 1143-2
✔️  Voldoet aan eisen van verzekeraars

Plaatsing hogere verdieping:
Wanneer je hebt gekozen voor de optie plaatsing en de kluis dient op een andere vloer dan de begane grond geplaatst te worden, dient een inhuisformulier ingevuld te worden voor de transporteur/installateur. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en voeg er eventueel foto’s aan toe ter verduidelijk. Stuur het formulier naar ons op via support@securitypunt.nl met vermelding van het ordernummer. Download hier het inhuisformulier.

Extra informatie

Artikelnummer

721015

Merk

Filex Security

Kleur

Grijs

Gewicht

11 kg

Normering brandwerendheid

Geen

Normering inbraakwerendheid

Geen

Type slot

Elektronisch slot

EAN

8717056680064

Chat met ons

Bel ons

Mail ons