Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Afhalen mogelijk in De Meern
Security Punt

Filex PS Privékluis 3

 • *Extra sleutel

  Een extra dubbelbaard sleutel.

  *Discrete verpakking

  Een discrete verpakking geeft extra privacy.

 580,99

Verwachte levertijd: 3-5 dagen

Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Beschrijving

→ Dit product wordt in overleg op afspraak geleverd door transporteur TransMission
→ Verankering van de kluis wordt uitgevoerd door een gecertificeerd installatieteam van Rollema
→ Levertijd: 7 tot 10 werkdagen

Filex PS Privékluis 3

De Filex kluis is zonder twijfel de ultieme kluizenkeuze voor wie op zoek is naar de hoogst mogelijke veiligheid en bescherming tegen inbraak en diefstal. De kluis is vervaardigd uit premium materialen van superieure kwaliteit, zoals hoogwaardig staal, wat zorgt voor een onverwoestbare constructie die bestand is tegen allerhande aanvallen en gereedschap.

Het robuuste ontwerp van de Filex kluis biedt een stevige basis van bescherming voor al je kostbare bezittingen, of het nu gaat om waardevolle apparatuur, juwelen, horloges of belangrijke documenten. De kluis is ontworpen om inbrekers op alle mogelijke manieren te weerstaan, van boren en slijpen tot slaan en hakken.

Wat deze kluis nog indrukwekkender maakt, is het veiligheidsslot dat wordt gebruikt om de kluis te vergrendelen. Het slot is uitgerust met een elektronisch codeslot dat volledig programmeerbaar is en door maximaal acht verschillende personen kan worden gebruikt. Hierdoor wordt een extra laag van veiligheid en bescherming geboden, zodat je erop kunt vertrouwen dat je kostbare bezittingen optimaal beschermd zijn.

Kluis voor thuis

Wanneer je op zoek bent naar een kluis, is het belangrijk om rekening te houden met diverse factoren voordat je een weloverwogen keuze maakt. Er zijn namelijk tal van kluizen op de markt, elk met hun eigen unieke sterke en zwakke punten, en het is gemakkelijk om in de war te raken tijdens het kiezen van de meest geschikte kluis voor jouw behoeften en eisen.

Eén van de meest belangrijke overwegingen bij het kiezen van een kluis is het type slot. Er zijn verschillende soorten sloten beschikbaar, waaronder mechanische, elektrische en biometrische sloten. Mechanische sloten bieden handmatige bediening met behulp van een sleutel, maar zijn niet zo veilig als elektrische sloten. Elektrische sloten bieden daarentegen de flexibiliteit van codesloten, widgets of draadloze afstandsbedieningen, en bieden een hogere mate van beveiliging. De meest geavanceerde kluissloten zijn biometrisch en maken gebruik van vingerafdrukken, irisscans of andere biometrische technologieën om de kluis te openen. Biometrische sloten bieden de hoogste mate van beveiliging, maar zijn meestal ook de duurste optie.

Naast het type slot is ook de grootte van de kluis en de locatie waar deze geplaatst wordt van belang. Kleine kluizen zijn bijvoorbeeld perfect voor thuisgebruik en passen vaak in een kast. Grotere zakelijke klanten hebben daarentegen een grotere kluis nodig. Het is belangrijk om de grootte van de kluis af te stemmen op de beoogde opslagcapaciteit, zodat deze niet te groot of te klein is. Daarnaast is het cruciaal om de kluis op een veilige locatie te plaatsen, zoals vastgeschroefd aan de muur of vloer, om inbraak te voorkomen.

Naast de grootte en locatie van de kluis zijn er ook extra functies die een belangrijke rol kunnen spelen bij het kiezen van een kluis. Sommige kluizen hebben bijvoorbeeld brandwerende eigenschappen, waardoor de inhoud van de kluis beschermd blijft in het geval van een brand. Andere kluizen zijn waterdicht, waardoor de inhoud beschermd blijft tegen schade door overstromingen of waterschade. Het is belangrijk om te kijken naar de extra functies die beschikbaar zijn om de kluis te vinden die het beste past bij jouw specifieke behoeften en budget.

Welke kluis kopen?

Bij het zoeken naar de juiste kluis om belangrijke spullen en documenten in op te bergen, zijn er verschillende aandachtspunten waar rekening mee moet worden gehouden. Het belangrijkste aspect is het type object dat in de kluis opgeborgen gaat worden. Als het gaat om waardevolle documenten of sieraden, is het van cruciaal belang dat de kluis groot genoeg is en voldoende bescherming biedt om deze items veilig op te slaan.

Daarnaast moet er rekening worden gehouden met het beschermingsniveau dat de kluis moet bieden. Als het gaat om bescherming tegen inbraak, kan een kluis van stevig materiaal zoals staal de beste keuze zijn. Deze materialen zijn zeer sterk en bieden een hoog niveau van beveiliging tegen inbraak. Als er echter bescherming tegen brand is gewenst, is een brandwerende kluis de betere optie. Deze kluis kan zeer hoge temperaturen weerstaan en biedt bescherming aan belangrijke documenten en waardevolle spullen tegen brand.

Naast het beschermingsniveau en de grootte van de kluis, is het type slot ook erg belangrijk. Traditionele sleutelkluisjes zijn nog steeds populair, maar elektronische sloten bieden tegenwoordig meer veiligheid. Door de toegenomen technologie en beveiligingsmogelijkheden is het veel moeilijker om elektronische sloten te openen zonder de juiste code. Daarnaast bieden veel van deze sloten extra functies, zoals een alarmsysteem of een automatische vergrendeling. Het is daarom van groot belang om voldoende onderzoek te doen voordat er een specifieke kluis wordt aangeschaft. Er moet worden gelet op factoren als grootte, beschermingsniveau, slottype en materiaal waarvan de kluis is gemaakt. Door deze zaken goed in kaart te brengen en voldoende informatie te vergaren, kan er een weloverwogen keuze worden gemaakt voor een kluis die perfect past bij de specifieke behoeften en wensen. Een goede kluis kan ervoor zorgen dat belangrijke documenten en waardevolle spullen veilig worden bewaard.

EN 1300 GECERTIFICEERDE KLUIS

Zowel de inbraak-als brandwerendheid van de Filex kluis zijn door het EN-1300 gecertificeerd. Dat betekent dat je kwaliteit krijgt waarop je kan vertrouwen. De Filex ps Privekluis 3 is geschikt voor het bewaren van belangrijke zaken zoals documenten, geld en sieraden.

Kenmerken Felix kluis

 • Bescherming tegen inbraak
 • Normering inbraakwerendheid: bouwwijze volgens EN 14450 S2 (niet getest) (indicatie waardeberging : € 0​)
 • Normering brandwerendheid : DIN 4102 (niet getest)
 • Standaard uitgevoerd met EN 1300 gecertificeerd dubbelbaard klavierslot met 2 sleutels) of elektronisch slot met noodopeningsapparaat (inclusief batterijen)
 • Deuropening : 90°
 • Zachte bekleding op de bodem
 • Legborden in hoogte verstelbaar : ja (vanaf model 2)
 • Vergrendeling aantal zijden : 1
 • Verankering : bodem (1x) en achterwand (1x)
 • Verankeringsmateriaal meegeleverd : ja
 • Kleur/afwerking : antraciet

Afmetingen:

 • Binnenmaat (HxBxD):532x350x300mm
 • Buitenmaat (HxBxD):606x420x380mm

GEBRUIKERSHANDLEIDING FILEX KLUIS

Bekijk hier de gebruikershandleiding 

Over Felix Security

Fabrikant Filex Security is erin geslaagd om een nieuwe serie kluizen te ontwikkelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een modern en minimalistisch ontwerp hebben. De kluizen zijn speciaal ontworpen voor thuisgebruik en kleine kantoren en zijn verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Binnenin de kluis is er veel aandacht besteed aan de opslagruimte. De kluis is bekleed met zachte materialen om ervoor te zorgen dat de opgeslagen items niet beschadigd raken en beschermd blijven tegen krassen. Dit is vooral belangrijk voor waardevolle spullen zoals juwelen, belangrijke documenten en andere bezittingen die veilig moeten worden opgeborgen.

Bovendien zijn de kluizen uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van beveiliging en diefstalpreventie. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat jouw bezittingen veilig zijn opgeborgen en beschermd blijven tegen inbraak, vandalisme en andere bedreigingen. De slotmechanismen zijn van hoogwaardige kwaliteit, met verschillende beveiligingsniveau’s om het risico van inbraak of overval te minimaliseren. De kluizen zijn ook zeer gemakkelijk in gebruik, wat ze ideaal maakt voor thuisgebruik en kleine bedrijven. Kortom, Fabrikant Filex Security heeft een serie kluizen ontwikkeld die voldoen aan alle eisen van modern en veilig opbergen van uw waardevolle bezittingen, zonder daarbij in te boeten aan functionaliteit en design.

BEZORGINFORMATIE

Voor gratis verzending geldt:
Levering tot aan eerste gelijkvloerse sluiting. Als de zending niet door de deurgang past of er sprake is van verticaal transport, wordt de zending buiten voor de deur afgeleverd. De gratis rechtstreekse levering wordt uitgevoerd door TransMission.

Plaatsing en verankering:
Wanneer er is gekozen voor de optie plaatsing en verankering zal de levering en de installatie van de kluis uitgevoerd worden door een gespecialiseerde installateur van Rollema. De kluis wordt volgens de veiligheidseisen van verzekeraars en de Europese norm op vakkundige wijze verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn jouw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dat kluizen op deze manier deugdelijk verankerd zijn. De kluis wordt in overleg op afspraak geleverd.
✔️  VGW-erkend en conform EN normering kluizen EN 14450, EN 1143-1 en EN 1143-2
✔️  Voldoet aan eisen van verzekeraars

Plaatsing hogere verdieping:
Wanneer je hebt gekozen voor de optie plaatsing en de kluis dient op een andere vloer dan de begane grond geplaatst te worden, dient een inhuisformulier ingevuld te worden voor de transporteur/installateur. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en voeg er eventueel foto’s aan toe ter verduidelijk. Stuur het formulier naar ons op via support@securitypunt.nl met vermelding van het ordernummer. Download hier het inhuisformulier.

Extra informatie

Artikelnummer

720004

Merk

Filex Security

Kleur

Grijs

Gewicht

53 kg

Berging geld/kostbaarheden

€0

Normering brandwerendheid

DIN 4102 (niet getest)

Normering inbraakwerendheid

EN 14450 S2

Type slot

Dubbelbaard klavierslot

EAN

8713032508803

Chat met ons

Bel ons

Mail ons