Logo
Voor 16:00 besteld = morgen in huis*
Gratis verzending vanaf 75,-*
Achteraf betalen met Klarna
Security Punt

Filex PS Privékluis 2

 • *Extra sleutel

  Een extra dubbelbaard sleutel.

  *Discrete verpakking

  Een discrete verpakking geeft extra privacy.

 323,99
Nabestelling
Voor 16 uur besteld = morgen in huis

Of vandaag nog ophalen in De Meern

Gratis verzending vanaf 75,-
Achteraf betalen met Klarna
Hoge klantbeoordeling
Gratis retourneren

Beschrijving

→ Dit product wordt in overleg op afspraak geleverd door transporteur TransMission
→ Verankering van de kluis wordt uitgevoerd door een gecertificeerd installatieteam van Rollema
→ Levertijd: 7 tot 10 werkdagen

Filex PS Privékluis 2

De Filex kluis is een ware topper op het gebied van inbraakwerendheid. Het biedt niet alleen de perfecte oplossing voor het veilig bewaren van waardevolle spullen, zoals kostbare apparatuur, juwelen, horloges en belangrijke documenten, maar ook ultieme bescherming tegen inbraak en diefstal. Deze kluizen zijn ontworpen met alleen de beste materialen van hoge kwaliteit.

Met behulp van hoogwaardige stalen platen en een onverwoestbare stalen deur die bestand is tegen gereedschap als boren, slijpen, slaan en hakken, is de Felix kluis ondoordringbaar voor inbrekers. Het robuuste en veilige slot dat wordt gebruikt om de kluis te vergrendelen wordt geleverd met een sleutel en een elektronisch codeslot dat volledig programmeerbaar is en door maximaal acht verschillende personen gebruikt kan worden.Door te kiezen voor een Filex kluis, ben je verzekerd van een uitmuntende kwaliteit en ongekende bescherming tegen diefstal of inbraak. Dit is meer dan zomaar een kluis – het is een van de allerbeste kluizen die momenteel beschikbaar zijn. Hiermee kan je er zeker van zijn dat jouw meest kostbare bezittingen optimaal beschermd zijn.

Kluis voor thuis

Wanneer het aankomt op het kiezen van de juiste kluis, zijn er diverse factoren om rekening mee te houden. Het aanbod van kluizen op de markt is immers groot en elk type kluis heeft zijn eigen unieke kenmerken. Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, is het belangrijk om de nodige aandacht te besteden aan het maken van een weloverwogen keuze.

Een van de meest cruciale overwegingen bij het selecteren van een kluis is het type slot dat gebruikt wordt. Er zijn verschillende soorten sloten op de markt, waaronder mechanische, elektrische en biometrische sloten. Mechanische sloten bieden de mogelijkheid om handmatig met een sleutel de kluis te openen, maar zijn over het algemeen minder veilig. Elektrische sloten zijn daarentegen veel flexibeler in gebruik en kunnen op verschillende manieren worden ontgrendeld, bijvoorbeeld via widgets, codesloten of draadloze afstandsbedieningen. Elektrische sloten bieden over het algemeen een hogere mate van beveiliging. De meest geavanceerde en veilige sloten zijn biometrische sloten, die gebruikmaken van bijvoorbeeld vingerafdruk- of irisscan-technologie. Biometrische sloten bieden de hoogste mate van beveiliging, maar zijn over het algemeen duurder in aanschaf.

Naast het type slot, is ook de grootte van de kluis en de plaats waar deze geplaatst wordt van belang. Kleine kluizen zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor thuisgebruik en kunnen vaak gemakkelijk in een kast worden geplaatst. Voor zakelijke klanten is het vaak noodzakelijk om een grotere kluis aan te schaffen. Het is daarbij belangrijk om de grootte van de kluis perfect af te stemmen op de te bewaren producten, om te voorkomen dat de kluis te groot of te klein is. Daarnaast is de locatie van de kluis van cruciaal belang om inbraken te voorkomen. Zo is het bijvoorbeeld raadzaam om de kluis vast te schroeven aan de muur of vloer.

Welke prive kluis kopen?

Bij het selecteren van de juiste kluis voor het opbergen van belangrijke spullen en documenten, zijn er verschillende belangrijke overwegingen om rekening mee te houden. De eerste overweging is het type object of item dat in de kluis zal worden opgeborgen. Als het gaat om waardevolle documenten of sieraden, is het van cruciaal belang dat de kluis groot genoeg is en de benodigde bescherming biedt om deze items veilig op te slaan. Het is essentieel om de afmetingen en specificaties van de te beveiligen items nauwkeurig te kennen om de juiste kluis te kunnen kiezen.

Bovendien is het belangrijk om het type slot te overwegen bij het kiezen van een kluis. Traditionele sleutelkluisjes zijn populair, maar elektronische sloten worden steeds meer gebruikt vanwege hun verhoogde veiligheidsmaatregelen. Door voortdurende innovatie in technologie kunnen elektronische sloten nu effectiever werken in het beschermen van kostbaarheden tegen ongeoorloofde toegang. De meeste elektronische slotsystemen bieden extra functies, zoals alarmmeldingen en automatische vergrendeling. Het is daarom van groot belang om voldoende onderzoek te doen voordat er een specifieke kluis wordt aangeschaft.

Ten slotte moet ook rekening worden gehouden met het materiaal waarvan de kluis is gemaakt. Hoogwaardige kluizen kunnen worden vervaardigd uit staal, aluminium of ander metaal, terwijl lichtere kluizen mogelijk zijn gemaakt van stevig kunststof. Metalen kluizen zijn sterk en duurzaam, maar kunnen ook aanzienlijk zwaarder zijn dan hun plastic tegenhangers. Anderzijds zijn plastic kluizen lichter van gewicht maar bieden meestal minder bescherming.Het is van groot belang om verschillende opties te evalueren en op grondige wijze onderzoek te doen alvorens een specifieke kluis te kiezen. Het kennen van de behoeften van de kluisgebruiker en de juiste prioritering van de benodigde veiligheidsmaatregelen zijn essentieel voor een succesvolle aankoop. Een hoogwaardige kluis kan ervoor zorgen dat belangrijke documenten en waardevolle spullen veilig worden bewaard.

EN 1300 GECERTIFICEERDE KLUIS

Zowel de inbraak-als brandwerendheid van de Felix kluis zijn door het EN-1300 gecertificeerd. Dat betekent dat je kwaliteit krijgt waarop je kan vertrouwen. De Filex ps Privekluis 2 is geschikt voor het bewaren van belangrijke zaken zoals documenten, geld en sieraden.

Kenmerken Felix kluis

 • Bescherming tegen inbraak
 • Normering inbraakwerendheid: bouwwijze volgens EN 14450 S2 (niet getest) (indicatie waardeberging : € 0​)
 • Normering brandwerendheid : DIN 4102 (niet getest)
 • Standaard uitgevoerd met EN 1300 gecertificeerd dubbelbaard klavierslot met 2 sleutels) of elektronisch slot met noodopeningsapparaat (inclusief batterijen)
 • Deuropening : 90°
 • Zachte bekleding op de bodem
 • Legborden in hoogte verstelbaar : ja (vanaf model 2)
 • Vergrendeling aantal zijden : 1
 • Verankering : bodem (1x) en achterwand (1x)
 • Verankeringsmateriaal meegeleverd : ja
 • Kleur/afwerking : antraciet

Afmetingen:

 • Binnenmaat (HxBxD):346x220x296mm
 • Buitenmaat (HxBxD):420x300x380mm

GEBRUIKERSHANDLEIDING FELIX KLUIS

Bekijk hier de gebruikershandleiding 

Over Felix security

Het is van cruciaal belang om de juiste kluis te kiezen voor het veilig opbergen van waardevolle spullen en belangrijke documenten. Fabrikant Filex Security heeft een nieuwe serie kluizen ontwikkeld die niet alleen functioneel zijn, maar ook modern en minimalistisch ontworpen zijn. Deze kluizen zijn speciaal ontworpen voor thuisgebruik en kleine kantoren en zijn verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs.

De binnenkant van de kluis is bekleed met zachte materialen om te zorgen dat opgeslagen items niet beschadigd raken en beschermd blijven tegen krassen. Dit is vooral belangrijk voor waardevolle spullen zoals juwelen, belangrijke documenten en andere kostbaarheden. De kluizen zijn uitvoerig getest om te voldoen aan de hoogste normen van beveiliging en diefstalpreventie. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw bezittingen veilig zijn opgeborgen en beschermd blijven tegen inbraak, vandalisme en andere bedreigingen.De kluizen zijn voorzien van hoogwaardige slotmechanismen met verschillende beveiligingsniveaus om het risico van inbraak of overval te minimaliseren. Het gebruik van deze kluizen is uitermate makkelijk en daardoor zeer geschikt voor thuisgebruik en kleine bedrijven. Het minimalistische ontwerp van de kluizen zorgt ervoor dat ze naadloos in ieder interieur passen en niet opvallen als typische ‘kluizen’.

Kortom, Fabrikant Filex Security heeft de perfecte oplossing ontwikkeld om jouw kostbaarheden veilig op te bergen. Of je nu op zoek bent naar een kluis voor thuisgebruik of voor kleine bedrijven, deze serie kluizen biedt alles wat je nodig hebt om je bezittingen veilig te houden, zonder in te boeten aan functionaliteit en design.

BEZORGINFORMATIE

Voor gratis verzending geldt:
Levering tot aan eerste gelijkvloerse sluiting. Als de zending niet door de deurgang past of er sprake is van verticaal transport, wordt de zending buiten voor de deur afgeleverd. De gratis rechtstreekse levering wordt uitgevoerd door TransMission.

Plaatsing en verankering:
Wanneer er is gekozen voor de optie plaatsing en verankering zal de levering en de installatie van de kluis uitgevoerd worden door een gespecialiseerde installateur van Rollema. De kluis wordt volgens de veiligheidseisen van verzekeraars en de Europese norm op vakkundige wijze verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn jouw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dat kluizen op deze manier deugdelijk verankerd zijn. De kluis wordt in overleg op afspraak geleverd.
✔️  VGW-erkend en conform EN normering kluizen EN 14450, EN 1143-1 en EN 1143-2
✔️  Voldoet aan eisen van verzekeraars

Plaatsing hogere verdieping:
Wanneer je hebt gekozen voor de optie plaatsing en de kluis dient op een andere vloer dan de begane grond geplaatst te worden, dient een inhuisformulier ingevuld te worden voor de transporteur/installateur. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en voeg er eventueel foto’s aan toe ter verduidelijk. Stuur het formulier naar ons op via support@securitypunt.nl met vermelding van het ordernummer. Download hier het inhuisformulier.

Extra informatie

Artikelnummer

720003

Merk

Filex Security

Kleur

Grijs

Gewicht

32 kg

Berging geld/kostbaarheden

€0

Normering brandwerendheid

DIN 4102 (niet getest)

Normering inbraakwerendheid

EN 14450 S2

Type slot

Dubbelbaard klavierslot

EAN

8713032508797

Chat met ons

Bel ons

Mail ons

Winkelmand0
Er zijn geen producten in de winkelwagen!
Doorgaan met winkelen
0