Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, = morgen in huis*
Achteraf betalen met Klarna
Security Punt

Filex PS Privékluis 1

 • *Extra sleutel

  Een extra dubbelbaard sleutel.

  *Discrete verpakking

  Een discrete verpakking geeft extra privacy.

 323,99

Levertijd: 3 tot 5 dagen

Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Beschrijving

Dit product wordt in overleg op afspraak geleverd door transporteur TransMission
→ Verankering van de kluis wordt uitgevoerd door een gecertificeerd installatieteam van Rollema
→ Levertijd: 7 tot 10 werkdagen

Filex PS Privékluis 1

De Felix PS kluis is niet zomaar een kluis, het is een buitengewoon stevige inbraakwerende kluis. Het is de perfecte oplossing voor het veilig opbergen van al uw waardevolle spullen zoals apparatuur, sieraden, horloges, documenten en andere kostbare bezittingen. De Felix serie is ontworpen om maximale bescherming te bieden tegen inbraak en diefstal dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen.

De kluizen van de Filex serie zijn gemaakt van hoogwaardige stalen platen en hebben een solide stalen deur die de kluis beschermt tegen aanvallen met gereedschap zoals boren, slijpen, slaan en hakken. Het slot is zeer veilig en wordt geleverd met een sleutel en een elektronisch codeslot. Het codeslot is programmeerbaar en kan worden gebruikt door maximaal acht personen.

Kluis voor thuis

Het vinden van de juiste kluis kan een uitdagende taak zijn, gezien het brede scala aan verschillende soorten kluizen op de markt. Het is belangrijk om bij het selecteren van een kluis goed na te denken over welke items erin opgeslagen zullen worden en welke bescherming deze nodig hebben. Zo kan een kluis met een lage veiligheidsgraad onvoldoende zijn om kostbare bezittingen en belangrijke documenten veilig op te bergen.

Als het gaat om het type slot, zijn er verschillende opties beschikbaar. Mechanische sloten, bijvoorbeeld, worden geopend met een handmatige sleutel, maar bieden over het algemeen minder veiligheid dan elektrische of biometrische sloten. Elektrische sloten geven gebruikers meer flexibiliteit in gebruik, met de mogelijkheid om te ontgrendelen via widgets, codesloten of draadloze afstandsbedieningen. Biometrische sloten bieden de hoogste mate van veiligheid dankzij hun gebruik van geavanceerde technologie, zoals vingerafdruk- of irisscan-technologie, maar zijn vaak duurder in aanschaf.

Naast het type slot, moet ook rekening worden gehouden met de grootte van de kluis en de plaats waar deze wordt geplaatst. Kleine kluizen zijn ideaal voor thuisgebruik en kunnen gemakkelijk in een kast worden geplaatst. Voor zakelijke klanten is het echter vaak nodig om een grotere kluis te selecteren. Het is daarbij belangrijk om te bepalen welke grootte het beste past bij de items die moeten worden bewaard, om te voorkomen dat de kluis te groot of te klein is. De locatie van de kluis is ook een belangrijke factor om over na te denken om inbraak te voorkomen. Zo kan het bijvoorbeeld aan te raden zijn om de kluis vast te zetten aan de muur of vloer.

Wanneer je een kluis aanschaft, is het ook belangrijk om te kijken naar kwaliteitscertificaten en keurmerken. Zo is het Europese certificaat EN 14 450 een belangrijk keurmerk voor kluizen. Dit certificaat geeft aan dat de kluis minimaal 30 minuten bescherming biedt tegen inbraak. Verder zijn er ook diverse certificaten voor brandwerendheid beschikbaar.

Welke prive kluis kopen?

Wanneer men op zoek gaat naar een kluis, is het belangrijk om goed te bedenken waarvoor men de kluis wil gebruiken. Want afhankelijk van het soort voorwerp dat men wil opslaan, zijn verschillende factoren belangrijk. Ten eerste is het van vitaal belang dat de kluis groot genoeg is voor de items die men erin wil opslaan. Het heeft geen zin om de meest veilige kluis te kopen als men niet genoeg ruimte heeft om alle persoonlijke bezittingen of belangrijke documenten op te slaan.

Veiligheid is vanzelfsprekend erg belangrijk bij het aanschaffen van een kluis. Maar dat betekent niet alleen dat men een zeer solide kluis moet hebben. Het type slot dat men gebruikt is eveneens cruciaal. Traditionele sleutelkluisjes worden nog steeds veel gebruikt, maar elektronische sloten winnen terrein in populariteit. En dat is niet voor niets. Elektronische sloten bieden niet alleen extra veiligheidsmaatregelen, zoals alarmmeldingen en automatische vergrendeling, maar ze zijn ook nog eens eenvoudig in gebruik. Dit laatste is met name handig voor mensen die vaak onderweg zijn, omdat ze dankzij een elektronisch slot gemakkelijker toegang tot de inhoud van de kluis kunnen krijgen. Het is dus belangrijk om de verschillende opties te vergelijken en de beste kluis te kiezen.

Ten slotte is het materiaal van de kluis van belang bij het maken van een keuze. Er zijn verschillende materialen die kunnen worden gebruikt bij de fabricage van kluizen, zoals staal, aluminium of ander metaal. Deze materialen garanderen dat de kluis erg stevig en duurzaam is. Andere fabrikanten gebruiken plastic om kluizen te maken. Dit is een lichter alternatief, dat overigens geen afbreuk doet aan de stevigheid van de kluis. Het is belangrijk om goed te onderzoeken welk materiaal het beste bij jouw wensen past en welke opties het beste bij je passen, zodat je kunt genieten van de grootst mogelijke veiligheid en gemoedsrust.

EN 1300 Gecertificeerde Kluis

Zowel de inbraak-als brandwerendheid van de Felix 1 kluis zijn door het EN-1300 gecertificeerd. Dat betekent dat je kwaliteit krijgt waarop je kan vertrouwen. De Filex ps Privekluis 1  is geschikt voor het bewaren van belangrijke zaken zoals documenten, geld en sieraden.

Kenmerken Filex kluis

 • Bescherming tegen inbraak
 • Normering inbraakwerendheid: bouwwijze volgens EN 14450 S2 (niet getest) (indicatie waardeberging : € 0​)
 • Normering brandwerendheid : DIN 4102 (niet getest)
 • Standaard uitgevoerd met EN 1300 gecertificeerd dubbelbaard klavierslot met 2 sleutels) of elektronisch slot met noodopeningsapparaat (inclusief batterijen)
 • Deuropening : 90°
 • Zachte bekleding op de bodem
 • Legborden in hoogte verstelbaar : ja (vanaf model 2)
 • Vergrendeling aantal zijden : 1
 • Verankering : bodem (1x) en achterwand (1x)
 • Verankeringsmateriaal meegeleverd : ja
 • Kleur/afwerking : antraciet

Afmetingen:

 • Binnenmaat (HxBxD):226x350x296mm
 • Buitenmaat (HxBxD):300x420x380mm

Gebruikershandleiding Filex Kluis

Bekijk hier de gebruikershandleiding 

Over Felix Security

De veiligheid van waardevolle spullen en belangrijke documenten is van cruciaal belang in deze tijd. Het is dan ook noodzakelijk om een kluis te kiezen die niet alleen functioneel is, maar ook modern en minimalistisch ontworpen is. Filex Security heeft daarom een nieuwe serie kluizen ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen voor thuisgebruik en kleine kantoren. Deze kluizen zijn betaalbaar en voldoen aan de hoogste normen van beveiliging en diefstalpreventie.

De kluizen van Filex Security zijn uitvoerig getest en voorzien van hoogwaardige slotmechanismen met verschillende beveiligingsniveaus. Hierdoor wordt het risico van inbraak of overval tot een minimum beperkt. Daarnaast bieden de kluizen een gebruiksvriendelijke ervaring. Dit maakt ze uitermate geschikt voor thuisgebruik en kleine bedrijven. Naast hun uitmuntende beveiligingsfuncties zijn de kluizen voorzien van een minimalistisch design, waardoor ze naadloos passen in ieder interieur. Hierdoor vallen ze niet op als typische ‘kluizen’.

Kortom, de kluizen van Filex Security bieden de perfecte combinatie van functionaliteit, veiligheid, en esthetiek die voldoen aan de behoeften van hun gebruikers. Met deze kluizen kun jij ervan op aan dat jouw waardevolle spullen en belangrijke documenten veilig zijn opgeborgen en beschermd zijn tegen inbraak, vandalisme en andere bedreigingen.

Bezorginformatie

Voor gratis verzending geldt:
Levering tot aan eerste gelijkvloerse sluiting. Als de zending niet door de deurgang past of er sprake is van verticaal transport, wordt de zending buiten voor de deur afgeleverd. De gratis rechtstreekse levering wordt uitgevoerd door TransMission.

Plaatsing en verankering:
Wanneer er is gekozen voor de optie plaatsing en verankering zal de levering en de installatie van de kluis uitgevoerd worden door een gespecialiseerde installateur van Rollema. De kluis wordt volgens de veiligheidseisen van verzekeraars en de Europese norm op vakkundige wijze verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn jouw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dat kluizen op deze manier deugdelijk verankerd zijn. De kluis wordt in overleg op afspraak geleverd.
✔️  VGW-erkend en conform EN normering kluizen EN 14450, EN 1143-1 en EN 1143-2
✔️  Voldoet aan eisen van verzekeraars

Plaatsing hogere verdieping:
Wanneer je hebt gekozen voor de optie plaatsing en de kluis dient op een andere vloer dan de begane grond geplaatst te worden, dient een inhuisformulier ingevuld te worden voor de transporteur/installateur. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en voeg er eventueel foto’s aan toe ter verduidelijk. Stuur het formulier naar ons op via support@securitypunt.nl met vermelding van het ordernummer. Download hier het inhuisformulier.

Extra informatie

Artikelnummer

720001

Merk

Filex Security

Kleur

Grijs

Gewicht

33 kg

Normering brandwerendheid

DIN 4102 (niet getest)

Berging geld/kostbaarheden

€0

Normering inbraakwerendheid

EN 14450 S2

Type slot

Dubbelbaard klavierslot

EAN

8713032508780

Chat met ons

Bel ons

Mail ons