Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, = morgen in huis*
Achteraf betalen met Klarna
Security Punt

Privékluis Filex PS 1 Elektronisch

 367,99

Levertijd: 3 tot 5 dagen

Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Beschrijving

Dit product wordt in overleg op afspraak geleverd door transporteur TransMission
→ Verankering van de kluis wordt uitgevoerd door een gecertificeerd installatieteam van Rollema
→ Levertijd: 7 tot 10 werkdagen

Filex PS Privékluis 1 Elektronisch

De Filex kluis is werkelijk een meesterwerk van inbraakwerendheid. Het biedt niet alleen de ideale oplossing voor het veilig opbergen van jouw waardevolle spullen, zoals bijvoorbeeld jouw kostbare apparatuur, sieraden, horloges en documenten, maar ook maximale bescherming tegen inbraak en diefstal. Alleen hoogwaardige materialen zijn gebruikt bij het ontwerp van deze serie kluizen.

De Felix kluis is vervaardigd van hoogwaardige stalen platen, met een onverwoestbare stalen deur die bestand is tegen aanvallen met gereedschap, zoals boren, slijpen, slaan en hakken. Het slot dat gebruikt wordt om de kluis af te sluiten is zeer robuust en veilig. Het slot wordt geleverd met een sleutel en een elektronisch codeslot, dat volledig programmeerbaar is en door acht verschillende personen gebruikt kan worden.Met de Felix kluis bent je verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een ongeëvenaarde bescherming tegen diefstal of inbraak. Dit is niet zomaar een kluis, maar een van de beste kluizen op de markt. Zorg ervoor dat jouw kostbaarheden beschermd blijven en kies voor de Felix kluis.

Kluis voor thuis

Het vinden van de juiste kluis kan een uitdagende taak zijn, gezien het brede aanbod van verschillende soorten kluizen op de markt. Belangrijk is om bij het selecteren van een kluis te overwegen welke items erin opgeslagen zullen worden. Het is van cruciaal belang dat de kluis voldoende bescherming biedt voor kostbare bezittingen en belangrijke documenten.

Als het gaat om het type slot, zijn er verschillende opties beschikbaar. Mechanische sloten worden geopend met een handmatige sleutel, maar bieden over het algemeen minder veiligheid dan elektrische of biometrische sloten. Elektrische sloten geven gebruikers meer flexibiliteit in gebruik, met de mogelijkheid om te ontgrendelen via widgets, codesloten of draadloze afstandsbedieningen. Biometrische sloten bieden de hoogste mate van veiligheid dankzij hun gebruik van geavanceerde technologie, zoals vingerafdruk- of irisscan-technologie, maar zijn vaak duurder in aanschaf.

Afgezien van het type slot, moet ook rekening worden gehouden met de grootte van de kluis en waar deze wordt geplaatst. Kleine kluizen zijn ideaal voor thuisgebruik en kunnen gemakkelijk in een kast worden geplaatst. Voor zakelijke klanten is het echter vaak nodig om een grotere kluis te selecteren. Het is daarbij belangrijk om te bepalen welke grootte het beste past bij de te bewaren items om te voorkomen dat de kluis te groot of te klein is. De locatie van de kluis is ook een belangrijke factor om over na te denken om inbraak te voorkomen. Het vastzetten van de kluis aan de muur of vloer is bijvoorbeeld aan te raden.

Welke prive kluis kopen?

Wanneer men op zoek gaat naar de juiste kluis om belangrijke items en documenten veilig op te bergen, zijn er verschillende belangrijke factoren om te overwegen. Afhankelijk van het type object dat men wilt opbergen, is het van essentieel belang dat de kluis groot genoeg is en de benodigde bescherming biedt om de items veilig op te slaan. Het is daarom van groot belang om de afmetingen en specificaties van de te beveiligen items nauwkeurig te kennen, om zo de juiste kluis te kiezen.

Naast de grootte en bescherming, is het ook belangrijk om het type slot van de kluis te overwegen. Traditionele sleutelkluisjes zijn populair, maar elektronische sloten worden steeds populairder vanwege hun verhoogde veiligheidsmaatregelen. De innovatie in de technologie van elektronische sloten kan ervoor zorgen dat kostbaarheden nog beter beschermd zijn tegen ongeoorloofde toegang. Bovendien bieden de meeste elektronische sloten extra functies zoals alarmmeldingen en automatische vergrendeling. Het is daarom belangrijk om voldoende onderzoek te doen alvorens een specifieke kluis aan te schaffen.

Ten slotte is het materiaal waarvan de kluis is gemaakt ook van invloed op de uiteindelijke keuze. Hoogwaardige kluizen kunnen worden vervaardigd uit staal, aluminium of ander metaal, terwijl lichtere kluizen mogelijk zijn gemaakt van stevig kunststof. Metalen kluizen zijn sterk en duurzaam, maar kunnen ook aanzienlijk zwaarder zijn. Aan de andere kant zijn plastic kluizen lichter van gewicht maar bieden over het algemeen minder bescherming. Het is daarom belangrijk om verschillende opties te evalueren en grondig onderzoek te doen, om zo tot een goed geïnformeerde keuze te komen.

EN 1300 GECERTIFICEERDE KLUIS

Zowel de inbraak-als brandwerendheid van de Felix kluis zijn door het EN-1300 gecertificeerd. Dat betekent dat je kwaliteit krijgt waarop je kan vertrouwen. De Filex ps Privekluis 1 elektronisch is geschikt voor het bewaren van belangrijke zaken zoals documenten, geld en sieraden.

Kenmerken Filex kluis

 • Bescherming tegen inbraak
 • Normering inbraakwerendheid: bouwwijze volgens EN 14450 S2 (niet getest) (indicatie waardeberging : € 0​)
 • Normering brandwerendheid : DIN 4102 (niet getest)
 • Standaard uitgevoerd met EN 1300 gecertificeerd dubbelbaard klavierslot met 2 sleutels) of elektronisch slot met noodopeningsapparaat (inclusief batterijen)
 • Deuropening : 90°
 • Zachte bekleding op de bodem
 • Legborden in hoogte verstelbaar : ja (vanaf model 2)
 • Vergrendeling aantal zijden : 1
 • Verankering : bodem (1x) en achterwand (1x)
 • Verankeringsmateriaal meegeleverd : ja
 • Kleur/afwerking : antraciet

Afmetingen:

 • Binnenmaat (HxBxD):226x350x296mm
 • Buitenmaat (HxBxD):300x420x380mm

Gebruikershandleiding Filex Kluis

Bekijk hier de gebruikershandleiding 

Over Filex security

Het is tegenwoordig meer dan ooit van cruciaal belang om de juiste kluis te kiezen voor het veilig opbergen van waardevolle spullen en belangrijke documenten. Fabrikant Filex Security heeft daarom een nieuwe serie kluizen ontwikkeld die niet alleen functioneel zijn, maar ook modern en minimalistisch ontworpen zijn. Deze kluizen zijn speciaal ontworpen voor thuisgebruik en kleine kantoren en zijn tegenwoordig verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs.

De binnenkant van de kluis is voorzien van uiterst zachte materialen om te zorgen dat opgeslagen items niet zomaar beschadigd kunnen raken en beschermd blijven tegen vervelende krassen. Dit is vooral belangrijk voor kostbaarheden zoals juwelen, belangrijke documenten en andere waardevolle bezittingen. De kluizen die Filex Security aanbiedt, zijn uitvoerig getest om te voldoen aan de hoogste normen van beveiliging en diefstalpreventie, waardoor jij er zeker van kunt zijn dat jouw bezittingen veilig zijn opgeborgen en te allen tijde beschermd zijn tegen inbraak, vandalisme en andere bedreigingen.

Daarnaast zijn de kluizen voorzien van hoogwaardige slotmechanismen met verschillende beveiligingsniveaus. Hierdoor wordt het risico van inbraak of overval tot een minimum beperkt. De gebruiksvriendelijkheid van deze kluizen maakt ze zeer geschikt voor thuisgebruik en kleine bedrijven. Door het minimalistische design van de kluizen passen ze bovendien naadloos in ieder interieur en vallen ze niet op als typische ‘kluizen’.

BEZORGINFORMATIE

Voor gratis verzending geldt:
Levering tot aan eerste gelijkvloerse sluiting. Als de zending niet door de deurgang past of er sprake is van verticaal transport, wordt de zending buiten voor de deur afgeleverd. De gratis rechtstreekse levering wordt uitgevoerd door TransMission.

Plaatsing en verankering:
Wanneer er is gekozen voor de optie plaatsing en verankering zal de levering en de installatie van de kluis uitgevoerd worden door een gespecialiseerde installateur van Rollema. De kluis wordt volgens de veiligheidseisen van verzekeraars en de Europese norm op vakkundige wijze verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn jouw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dat kluizen op deze manier deugdelijk verankerd zijn. De kluis wordt in overleg op afspraak geleverd.
✔️  VGW-erkend en conform EN normering kluizen EN 14450, EN 1143-1 en EN 1143-2
✔️  Voldoet aan eisen van verzekeraars

Plaatsing hogere verdieping:
Wanneer je hebt gekozen voor de optie plaatsing en de kluis dient op een andere vloer dan de begane grond geplaatst te worden, dient een inhuisformulier ingevuld te worden voor de transporteur/installateur. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en voeg er eventueel foto’s aan toe ter verduidelijk. Stuur het formulier naar ons op via support@securitypunt.nl met vermelding van het ordernummer. Download hier het inhuisformulier.

Extra informatie

Artikelnummer

720002

Merk

Filex Security

Kleur

Grijs

Gewicht

32 kg

Normering brandwerendheid

DIN 4102 (niet getest)

Normering inbraakwerendheid

EN 14450 S2

Type slot

Dubbelbaard klavierslot

EAN

8713032530224

Berging geld/kostbaarheden

€0

Chat met ons

Bel ons

Mail ons