Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Afhalen mogelijk in De Meern
Security Punt

Draadloze deurbel

3 resultaten

Smart Video Deurbel Met Wifi - Draadloos - Zonder Abonnement - Zwart

Deurbel Met Camera SmartVue Full HD Met Wifi + Draadloze Deurbel

  • 2-weg audio
  • Full HD
84,99 59,99incl. BTW
Vandaag verzonden
Ring Video Deurbel 4

Ring Video Deurbel 4

  • Altijd A-kwaliteit
  • Snelle levering
199,99incl. BTW
Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Ring Video Deurbel 3

Ring Video Deurbel 3

  • Altijd A-kwaliteit
  • Snelle levering
179,99incl. BTW
Verwachte levertijd: 3-5 dagen

Comfort bij de voordeur

Waar je met een gewone deurbel altijd het risico loopt dat je de bel niet goed kan horen, of dat de deurbel helemaal niet meer werkt, gaat een draadloze deurbel een stap in de richting van de toekomst. Een draadloze deurbel is gemakkelijk te monteren en als deze eenmaal geplaatst is, heb je nooit meer een nieuwe deurbel nodig. Draadloze deurbellen zijn er in drie varianten: Versies die werken op netstroom, versies met een losse ontvanger die je overal in huis kan plaatsen en versies die je met je telefoon kan verbinden. Bij Security Punt specialiseren we ons in die laatste. Met een draadloze video deurbel van Ring kun je je deurbel met je telefoon verbinden en zo kun je altijd op je telefoon zien wie er voor je deur staat, vergelijkbaar met een smart lock. De draadloze bel heeft ook een ingebouwde microfoon zodat je kan communiceren met je gasten voordat je de deur opent.

Draadloze deurbel met camera

Een bezoeker (of inbreker) hoeft niet eens aan te bellen voordat je een melding op je telefoon krijgt. De Ring video deurbel werkt namelijk met bewegingsdetectie en stuurt al een melding naar je telefoon zodra er beweging wordt opgemerkt. Het helpt dus ook mee aan de inbraakpreventie voor je woning. Ook als je zelf niet thuis bent en geen gasten verwacht staat de Ring deurbel voor je klaar: Deze draadloze deurbel heeft een camera en neemt op ieder moment real-time beelden op. Mocht er dus een inbreker proberen je huis in te komen, dan heb je zijn gezicht al snel op beeld staan. De uitgebreide camera van de Ring video deurbel heeft een kijkhoek van 160 graden horizontaal, neemt beelden op in HD-kwaliteit én maakt gebruik van nachtvisie. Hoewel deze draadloze deurbel geen vervanging is voor een beveiligingscamera, is het dus wel een enorm uitgebreid stukje techniek.

 

Gemakkelijk monteren

Een ouderwetse deurbel kan een hele klus zijn om te installeren. Kabels moeten door de muren heen getrokken worden en ontvangers moeten vastgeschroefd worden. En als je deurbel stopt met werken heb je er helemaal niets meer aan. Dat is zonde van al die moeite. Met een draadloze deurbel is de montage een heel stuk eenvoudiger. Deze kun je simpelweg een de muur monteren met schroeven en je internetverbinding doet de rest. De Ring deurbel werkt met een oplaadbare batterij die ook een melding naar je telefoon stuurt wanneer deze bijna leeg is. Voor de rest van de installatie heb je alleen de Ring app voor je telefoon nodig. Wil jij je beelden zo lang als je hartje begeert opgeslagen hebben in de online cloud? Dan heb je nog wel een Ring abonnement nodig ten koste van slechts €3,99 per maand. Heb je toch een probleem met de installatie? Dan kun je altijd gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Ring deurbel van Security Punt

Bij Security Punt bieden wij twee verschillende varianten van de Ring video deurbel. De Ring video deurbel 3 is het standaardmodel en komt met alle snufjes die we hierboven genoemd hebben. Bijgeleverd in de doos krijg je een handleiding, montagesets, verwisselbare voorpanelen en verschillende installatiehulpmiddelen. De Ring video deurbel 4 is nét iets uitgebreider. Deze maakt namelijk gebruik van pre-roll techniek. Dat houdt in dat als de Ring video deurbel beweging detecteert, het de beelden tot 4 seconden vóór de bewegingsdetectie opslaat. Zo kun je ook op de beelden zien wat er nét voor de melding gebeurde. Bij de Ring video deurbel 4 krijg je in de doos ook nog een beknopte handleiding, een voorpaneel in modern nikkel-satijn én alle benodigde installatiemiddelen erbij, inclusief schroeven. Geïnteresseerd maar toch nog niet helemaal zeker? Geen probleem! In samenwerking met Ring bieden we je een proefperiode van één maand om de Ring video deurbel uit te proberen. Maar we waarschuwen je: Als je éénmaal een draadloze deurbel hebt, wil je niet meer anders.