Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Achteraf betalen met Klarna
Security Punt

Chubbsafes Kluis Air UG-15-KL

 • *Plaatsing

  Kies tot en met waar je de kluis geleverd wilt hebben.

  *Verankering

  Let op: verankering volgens de Europese norm is vaak een vereiste van verzekeraars.

 158,99

Levertijd: 3 tot 5 dagen

Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Beschrijving

→ Dit product wordt in overleg op afspraak geleverd door transporteur TransMission
→ Verankering van de kluis wordt uitgevoerd door een gecertificeerd installatieteam van Rollema
→ Levertijd: 7 tot 10 werkdagen

Chubbsafes Kluis Air UG-15-KL

De Chubbsafes kluis is zonder twijfel de beste optie om jouw kostbaarheden veilig te bewaren. Met een combinatie van vakmanschap en geavanceerde inbraakbeveiliging is deze kluis een meesterwerk waar niets aan het toeval is overgelaten. Het hoogwaardige staal en het verfijnde oog voor detail maken deze kluis onverslaanbaar en een duidelijke afschrikking voor inbrekers.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze kluis is het geavanceerde elektronische codeslot. Dit systeem biedt niet alleen zeer geavanceerde functies, maar zorgt ook voor veilige toegang voor maximaal acht verschillende geautoriseerde personen. Door alleen geautoriseerde toegang te verlenen, wordt de kans op ongeoorloofde toegang tot jouw kostbaarheden tot een absoluut minimum beperkt. Het slot is ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en kan alleen worden geopend met de juiste combinatie van cijfers. Dit zorgt ervoor dat je ten alle tijden verzekerd bent van de optimale veiligheid en beveiliging van jouw eigendommen.

Naast het geavanceerde elektronische codeslot is de kluis volledig gemaakt van hoogwaardig staal. Dit materiaal is zorgvuldig gekozen om de kwaliteit en veiligheid van de kluis te garanderen. De kluis is tot op de millimeter overwogen en elk aspect is zorgvuldig uitgewerkt om de ultieme veiligheid te bieden. Het stevige stalen frame biedt maximale bescherming tegen inbraak en de interne bekleding zorgt voor extra bescherming en isolatie tegen vuur en extreme temperaturen.

Kluis voor thuis 

Wanneer iemand thuis waardevolle spullen en belangrijke documenten heeft, is het van groot belang om te zorgen voor een goede plek om deze veilig te bewaren. Dit kan door middel van een thuis kluis. Er zijn talloze verschillende soorten kluizen op de markt, die in grootte, stijl en kenmerken variëren. Het is daarom van cruciaal belang om aandacht te besteden aan het kiezen van de juiste kluis die past bij de specifieke behoeften en eisen van de gebruiker.Een belangrijke factor om te overwegen bij het kiezen van een thuis kluis is het type slot. Er zijn drie soorten kluissloten beschikbaar op de markt: mechanische, elektrische en biometrische sloten. Elk type slot heeft zijn eigen voor- en nadelen en het is dan ook belangrijk om de kenmerken van elk type slot zorgvuldig te onderzoeken voordat men een investering doet.

Bovendien is de locatie waar de kluis geïnstalleerd zal worden van belang. De grootte van de kluis en de beoogde opslagcapaciteit zijn daarbij belangrijke factoren. Voor thuisgebruik kan bijvoorbeeld een kleinere kluis worden gekozen die gemakkelijk in een kast past, terwijl commerciële bedrijven meestal een grotere kluis nodig hebben, die op de vloer geïnstalleerd moet worden.Uiteraard is veiligheid een doorslaggevende factor bij het kiezen van een thuis kluis. Het is belangrijk dat de kluis voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen om te voorkomen dat ongewenste indringers toegang krijgen. Het is raadzaam om de kluis vast te schroeven aan de muur of vloer, zodat deze niet kan worden verplaatst door een dief. Een hogere beveiliging kan worden bereikt door te kiezen voor een kluis die getest en gecertificeerd is door onafhankelijke instanties, zoals de European Security Systems Association.

Tot slot is het nuttig om te kijken naar extra functies die in de kluis geïntegreerd zijn. Zo kan bijvoorbeeld biometrische verificatie extra identiteitsherkenning bij het openen van de kluis bieden. Een andere handige toevoeging zijn brandwerende modellen, die belangrijke documenten en andere spullen beschermen tegen beschadiging in geval van brand.

Welke prive kluis kopen

Als je overweegt om een persoonlijke kluis aan te schaffen, zijn er veel aspecten waarmee je rekening moet houden voordat je een definitieve keuze maakt. Het is namelijk essentieel om eerst vast te stellen welk doel de kluis precies dient en welke bescherming nodig is. Wens je bijvoorbeeld een kluis om sieraden of belangrijke documenten veilig op te bergen? Welk type kluis je nodig hebt, is afhankelijk van wat je er precies in wilt bewaren.

Een van de belangrijkste factoren is de grootte van de kluis. Het is belangrijk om een kluis te kopen die de juiste afmetingen heeft om jouw bezittingen veilig op te bergen, zonder dat deze te groot wordt om te installeren. Daarnaast moet je ook nadenken over de bescherming die de kluis biedt tegen brand of inbraak. Een kluis met vlamvertragende bekleding of een kluis met meerdere sloten is aan te raden. Er zijn verschillende materialen waaruit kluizen gemaakt kunnen worden, zoals staal en beton. Stalen kluizen zijn doorgaans duurzamer en bieden meer bescherming tegen inbraak dan betonnen kluizen, die zwaarder zijn en minder makkelijk te verplaatsen zijn. Als student op kot kan je bijvoorbeeld kiezen voor kleinere kluizen die gemakkelijk verplaatst kunnen worden.

Bovendien moet je nadenken over het type slot dat je wilt, namelijk een elektronisch of een traditioneel sleutelslot. Voor de beste veiligheidsoverwegingen is een kluis met een elektronisch slot de ideale keuze. Dit type slot biedt extra bescherming omdat onbevoegde personen geen toegang kunnen krijgen tot de kluisinhoud zonder de toegangscodes. Naast de technische details moet je ook letten op je budget en de kwaliteit-prijsverhouding. Kluizen variëren in prijs afhankelijk van hun grootte, type en kwaliteit. Het is verstandig om een kluis te kopen die binnen je budget past, maar toch de benodigde bescherming biedt. Je kunt verschillende kluismerken en modellen vergelijken om zo de beste kwaliteit-prijsverhouding te vinden.

KENMERKEN CHUBBSAFES KLUIS

 • Opbergplaats voor al jouw documenten en kostbaarheden
 • Model 25: geschikt voor het opbergen van tablets/notebooks
 • Standaard uitgevoerd met dubbelbaard klavierslot met 2 sleutels of elektronisch slot (inclusief batterijen)
 • Deuropening : 90°
 • Legborden in hoogte verstelbaar : –
 • Vergrendeling aantal zijden : 1
 • Zachte bekleding op de bodem
 • Alle EL-modellen: hakenlijsten aan binnenzijde deur
 • Verankering : bodem (2x) en achterwand (2x)
 • Verankeringsmateriaal meegeleverd : ja
 • RAL 7016 – antracietgrijs

Afmetingen:

 • Binnenmaat (HxBxD):240x340x200 mm
 • Buitenmaat (HxBxD):250x350x250 mm

GEBRUIKERSHANDLEIDING CHUBBSAFES

Bekijk hier de montagehandleidingen

Over Chubbsafes

Chubbsafes is een gerenommeerd merk dat wereldwijd erkend wordt als een van de oudste en meest ervaren fabrikanten van kluizen. Hun jarenlange ervaring in de branche heeft hen een prominente reputatie bezorgd vanwege hun robuuste constructie, betrouwbare prestaties en eigentijdse ontwerpen die voldoen aan de hedendaagse eisen van vorm en functie.Wat Chubbsafes uniek maakt, is hun vermogen om beproefde beveiligingstechnologieën te combineren met geavanceerde innovaties. Deze synergie stelt het bedrijf in staat om opmerkelijk betrouwbare producten te produceren die ongeëvenaarde bescherming bieden tegen diefstal, brand en explosies. Het is duidelijk dat het bedrijf altijd voorop blijft in hun vakgebied en door hun expertise en cutting-edge technologische ontwikkelingen kunnen ze verwachten dat zij constant hun klanten zullen blijven voorzien van uitstekende beveiligingsoplossingen.

Wat betreft klanttevredenheid, is Chubbsafes volledig toegewijd om de individuele behoeften van elke klant tevreden te stellen. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment kluisoplossingen aan, of het nu gaat om kleinere kluisjes voor thuisgebruik of grote beveiligde kluizen voor zakelijke doeleinden. Chubbsafes belooft hun klanten dat hun waardevolle eigendommen optimaal beschermd zullen worden dankzij de robuuste materialen, geavanceerde vergrendelingstechnieken en andere innovatieve functies van hun kluizen.

Elk product ondergaat grondige tests om te garanderen dat ze voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en zekerheid. De ongeëvenaarde aandacht voor detail stelt de klanten van Chubbsafes gerust dat ze kunnen vertrouwen op hun kluizen voor de bescherming van hun meest waardevolle bezittingen. Met de lange en rijke geschiedenis van Chubbsafes binnen de sector en hun continue streven naar innovatie kan het merk vertrouwen op een reputatie die synoniem is geworden met absolute kwaliteit op het gebied van kluizen.

BEZORGINFORMATIE

Voor gratis verzending geldt:
Levering tot aan eerste gelijkvloerse sluiting. Als de zending niet door de deurgang past of er sprake is van verticaal transport, wordt de zending buiten voor de deur afgeleverd. De gratis rechtstreekse levering wordt uitgevoerd door TransMission.

Plaatsing en verankering:
Wanneer er is gekozen voor de optie plaatsing en verankering zal de levering en de installatie van de kluis uitgevoerd worden door een gespecialiseerde installateur van Rollema. De kluis wordt volgens de veiligheidseisen van verzekeraars en de Europese norm op vakkundige wijze verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn jouw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dat kluizen op deze manier deugdelijk verankerd zijn. De kluis wordt in overleg op afspraak geleverd.
✔️  VGW-erkend en conform EN normering kluizen EN 14450, EN 1143-1 en EN 1143-2
✔️  Voldoet aan eisen van verzekeraars

Plaatsing hogere verdieping:
Wanneer je hebt gekozen voor de optie plaatsing en de kluis dient op een andere vloer dan de begane grond geplaatst te worden, dient een inhuisformulier ingevuld te worden voor de transporteur/installateur. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en voeg er eventueel foto’s aan toe ter verduidelijk. Stuur het formulier naar ons op via support@securitypunt.nl met vermelding van het ordernummer. Download hier het inhuisformulier.

Extra informatie

Artikelnummer

723003

Merk

Chubbsafes

Kleur

Grijs

Gewicht

9 kg

Berging geld/kostbaarheden

€0

Normering brandwerendheid

Geen

Normering inbraakwerendheid

Geen

Type slot

Dubbelbaard klavierslot

EAN

5055409505491

Chat met ons

Bel ons

Mail ons