Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Afhalen mogelijk in De Meern
Security Punt

Chubbsafes Kluis Air UG-10-KL

 • *Plaatsing

  Kies tot en met waar je de kluis geleverd wilt hebben.

  *Verankering

  Let op: verankering volgens de Europese norm is vaak een vereiste van verzekeraars.

 118,99

Verwachte levertijd: 3-5 dagen

Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Beschrijving

→ Dit product wordt in overleg op afspraak geleverd door transporteur TransMission
→ Verankering van de kluis wordt uitgevoerd door een gecertificeerd installatieteam van Rollema
→ Levertijd: 7 tot 10 werkdagen

Chubbsafes Kluis Air UG-10-KL

De Chubbsafes kluis is absoluut de topkeuze voor het veilig bewaren van jouw waardevolle bezittingen. Met vakmanschap en geavanceerde inbraakbeveiliging is deze kluis een waar meesterwerk. Van hoogwaardig staal tot verfijnd oog voor detail, niets is aan het toeval overgelaten om een onverslaanbare fortificatie te creëren die inbrekers zonder twijfel zal afschrikken.

Een van de meest in het oog springende kenmerken van deze kluis is het geavanceerde elektronische codeslot. Dit systeem biedt niet alleen zeer geavanceerde functies, maar zorgt ook voor veilige toegang voor maximaal acht verschillende geautoriseerde personen. Door alleen geautoriseerde toegang te verlenen, wordt de kans op ongeoorloofde toegang tot jouw waardevolle bezittingen tot een absoluut minimum beperkt. Het slot is volledig ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en kan alleen worden geopend met de juiste combinatie van cijfers. Dit zorgt ervoor dat je ten alle tijden verzekerd bent van de optimale veiligheid en beveiliging van jouw eigendommen.

Naast het elektronische codeslot is de kluis gemaakt van hoogwaardige stalen constructies. Het materiaal is volledig gekozen om de kwaliteit en veiligheid van de kluis te garanderen. Met een verfijnd oog voor detail is elke millimeter van de kluis zorgvuldig overwogen om de ultieme veiligheid te bieden.

Kluis voor thuis

Een goede thuis kluis is zonder twijfel van essentieel belang om waardevolle spullen en belangrijke documenten te beschermen tegen diefstal, brand en andere externe invloeden. Het kiezen van de juiste kluis, die past bij de specifieke behoeften en eisen van de gebruiker, is daarom van cruciaal belang. Er zijn verschillende factoren waarop men moet letten bij het kiezen van een kluis. Het type slot, de grootte, de locatie, de beveiligingsniveaus en de extra functies zijn allemaal belangrijke overwegingen.

Er zijn verschillende soorten kluissloten beschikbaar op de markt om uit te kiezen. Een mechanisch slot werkt met een sleutel die handmatig moet worden bediend om de kluis te openen. Deze zijn vaak de goedkoopste optie, maar bieden niet de beste beveiliging. Elektrische kluissloten daarentegen hebben meerdere opties, zoals codesloten, widgets of draadloze afstandsbediening, om de kluis te ontgrendelen. Ze zijn gemakkelijker te gebruiken en bieden meer beveiligingsopties. De meest geavanceerde sloten zijn biometrische sloten. Deze maken gebruik van vingerafdrukken, irisscans of andere biometrische technologieën om de kluis te kunnen openen. Hoewel biometrische sloten de meest veilige optie bieden, zijn ze relatief duur.

De grootte van de kluis is ook van cruciaal belang bij het kiezen van de juiste kluis. Kleinere kluizen zijn beschikbaar voor thuisgebruik, die gemakkelijk in een kast passen. Voor zakelijke klanten zijn vaak grotere kluizen nodig. De keuze van de locatie van de kluis is ook belangrijk en moet worden afgestemd op de grootte en de beoogde opslagcapaciteit van de kluis. Voor een hoge veiligheid is het raadzaam om de kluis stevig vast te schroeven aan de muur of vloer, zodat deze niet kan worden meegenomen door inbrekers.Om de betrouwbaarheid te vergroten, is het van belang om zorgvuldig onderzoek te doen voordat je een kluis aanschaft. Een aantal kluizen zijn getest en gecertificeerd door onafhankelijke instanties, zoals de European Security Systems Association. Dit kan extra betrouwbaarheid aan de gebruiker geven en ervoor zorgen dat de kluis de gewenste veiligheid biedt.

Welke prive kluis kopen?

Als je op zoek bent naar een kluis, moet je eerst bepalen wat je erin wilt opbergen. De grootte van de kluis is hierbij van essentieel belang. Je wilt natuurlijk wel dat alles wat je wilt opbergen erin past, maar ook niet een te grote kluis hebben die moeilijk te plaatsen is. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over de bescherming die je nodig hebt. Heb je behoefte aan bescherming tegen inbraak of tegen bijvoorbeeld brand? Als je belangrijke documenten wilt opslaan, is een brandwerende kluis een goede keuze. Deze biedt bescherming tegen hitte en vuur en zorgt ervoor dat jouw documenten veilig blijven, zelfs als er brand uitbreekt.

Er zijn veel verschillende soorten kluizen op de markt, gemaakt van verschillende materialen. De keuze van het materiaal hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en het niveau van bescherming je nodig hebt. Mocht je extreme veiligheid nodig hebben, dan is een kluis van staal een goede optie. Dit is namelijk het sterkste materiaal en biedt de meest optimale bescherming tegen inbraak. Beton is daarentegen weer zwaarder en minder makkelijk te verplaatsen.

Ten slotte is het belangrijk om te bepalen welk type slot je wilt gebruiken. De traditionele sleutelkluis is nog steeds een populaire optie, maar elektronische sloten winnen ook steeds meer terrein. Deze bieden extra veiligheid, omdat het moeilijker is om de juiste code te kraken om toegang te krijgen tot de kluis. Echter, mocht je de code vergeten, kan je wel echt buiten de kluis staan. Al met al zijn er dus veel verschillende aspecten om te overwegen bij het kopen van een kluis. Door vooraf goed onderzoek te doen, kun je ervoor zorgen dat je de juiste keuze maakt die past bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Kenmerken Chubbsafes Kluis

 • Opbergplaats voor al jouw documenten en kostbaarheden
 • Model 25: geschikt voor het opbergen van tablets/notebooks
 • Standaard uitgevoerd met dubbelbaard klavierslot met 2 sleutels of elektronisch slot (inclusief batterijen)
 • Deuropening : 90°
 • Legborden in hoogte verstelbaar : –
 • Vergrendeling aantal zijden : 1
 • Zachte bekleding op de bodem
 • Alle EL-modellen: hakenlijsten aan binnenzijde deur
 • Verankering : bodem (2x) en achterwand (2x)
 • Verankeringsmateriaal meegeleverd : ja
 • RAL 7016 – antracietgrijs

Afmetingen:

 • Binnenmaat (HxBxD):190x300x150mm
 • Buitenmaat (HxBxD):200x310x200mm

Gebruikershandleiding Chubbsafes

Bekijk hier de montagehandleidingen

Over Chubbsafes

Chubbsafes is al vele jaren een toonaangevend merk op het gebied van kluizen. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis en is een van de oudste en meest ervaren producenten in deze branche. Hun toonaangevende experts hebben door de jaren heen een duidelijke reputatie opgebouwd als het gaat om het ontwerpen en produceren van robuuste kluisoplossingen, betrouwbare beveiligingstechnologieën en eigentijdse ontwerpen die passen bij de hedendaagse normen voor functionaliteit en esthetiek.

Wat Chubbsafes echt uniek maakt, is hun uitzonderlijke vermogen om beproefde beveiligingstechnologieën te combineren met geavanceerde innovaties. Hierdoor kunnen zij opmerkelijk betrouwbare producten ontwikkelen die ongeëvenaarde bescherming bieden tegen diefstal, brand en explosies. Terwijl andere merken van kluizen misschien één of twee aspecten van veiligheid bieden, heeft Chubbsafes de perfecte combinatie van beveiligingsmaatregelen gevonden om hun klanten de hoogste standaarden en de beste kwaliteit te bieden als het gaat om beveiligingsoplossingen.

Een van de belangrijkste aspecten die Chubbsafes onderscheiden van de concurrentie is hun focus op klanttevredenheid. Het bedrijf biedt een zeer uitgebreid assortiment van kluisoplossingen en streeft er voortdurend naar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elke individuele klant. Of het nu gaat om kleine huiselijke kluisjes of grote bedrijfskluizen, Chubbsafes heeft voor elk soort klant een passende oplossing. Het bedrijf belooft dat hun kluisoplossingen voldoen aan de behoeften van elke individuele klant. Hierbij wordt gestreefd naar maximaal gebruiksgemak en een zo hoog mogelijke mate van veiligheid.

BEZORGINFORMATIE

Voor gratis verzending geldt:
Levering tot aan eerste gelijkvloerse sluiting. Als de zending niet door de deurgang past of er sprake is van verticaal transport, wordt de zending buiten voor de deur afgeleverd. De gratis rechtstreekse levering wordt uitgevoerd door TransMission.

Plaatsing en verankering:
Wanneer er is gekozen voor de optie plaatsing en verankering zal de levering en de installatie van de kluis uitgevoerd worden door een gespecialiseerde installateur van Rollema. De kluis wordt volgens de veiligheidseisen van verzekeraars en de Europese norm op vakkundige wijze verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn jouw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dat kluizen op deze manier deugdelijk verankerd zijn. De kluis wordt in overleg op afspraak geleverd.
✔️  VGW-erkend en conform EN normering kluizen EN 14450, EN 1143-1 en EN 1143-2
✔️  Voldoet aan eisen van verzekeraars

Plaatsing hogere verdieping:
Wanneer je hebt gekozen voor de optie plaatsing en de kluis dient op een andere vloer dan de begane grond geplaatst te worden, dient een inhuisformulier ingevuld te worden voor de transporteur/installateur. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en voeg er eventueel foto’s aan toe ter verduidelijk. Stuur het formulier naar ons op via support@securitypunt.nl met vermelding van het ordernummer. Download hier het inhuisformulier.

Extra informatie

Artikelnummer

723001

Merk

Chubbsafes

Kleur

Grijs

Gewicht

6 kg

Normering brandwerendheid

Geen

Normering inbraakwerendheid

Geen

Type slot

Dubbelbaard klavierslot

EAN

5055409505477

Berging geld/kostbaarheden

€0

Chat met ons

Bel ons

Mail ons