Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Achteraf betalen met Klarna
Security Punt

Chubbsafes Elektronische Kluis Air UG-25-EL

 • *Plaatsing

  Kies tot en met waar je de kluis geleverd wilt hebben.

  *Verankering

  Let op: verankering volgens de Europese norm is vaak een vereiste van verzekeraars.

 228,99

Levertijd: 3 tot 5 dagen

Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Beschrijving

→ Dit product wordt in overleg op afspraak geleverd door transporteur TransMission
→ Verankering van de kluis wordt uitgevoerd door een gecertificeerd installatieteam van Rollema
→ Levertijd: 7 tot 10 werkdagen

Chubbsafes Elektronische Kluis Air UG-25-EL

De Chubbsafes kluis is zonder twijfel de beste keuze als het gaat om het opslaan van waardevolle bezittingen. Deze kluis is werkelijk een meesterwerk van vakmanschap en bevat geavanceerde inbraakbeveiliging, waardoor absolute veiligheid gegarandeerd is. Van hoogwaardig staal tot tot in het kleinste detail verfijnde afwerkingen, alles is perfect doordacht om een onverslaanbare fortificatie te creëren die zelfs de getrainde inbreker zal afschrikken.

Een bijzonder opvallend kenmerk van deze kluis is het geavanceerde elektronische codeslot. Het systeem biedt naast zeer geavanceerde functies ook veilige toegang tot maximaal acht verschillende geautoriseerde personen. Door alleen geautoriseerde toegang te verlenen, wordt de kans op ongeoorloofde toegang tot jouw waardevolle bezittingen geminimaliseerd. Het slot is volledig ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en kan alleen worden geopend met de juiste combinatie van cijfers. Hierdoor ben je ten alle tijden verzekerd van de optimale veiligheid en beveiliging van jouw kostbaarheden.

Deze kluis is perfect voor het beschermen van allerlei waardevolle bezittingen. Of het nu om contant geld, juwelen, belangrijke documenten of gevoelige informatiedragers gaat, met de Chubbsafes kluis weet je zeker dat jouw bezittingen veilig en beschermd zijn. Bovendien heeft deze kluis een extreem duurzame constructie waardoor het, naast de beveiliging, ook bestand is tegen brand of andere schadelijke invloeden. Dus of je nou thuis, op kantoor of elders jouw waardevolle bezittingen wilt opslaan, met de Chubbsafes kluis weet je zeker dat ze veilig zijn opgeborgen.

Kluis voor thuis 

Een kluis voor thuis is een essentiële veiligheidsvoorziening voor het bewaren van waardevolle spullen en belangrijke documenten. Het biedt bescherming tegen diefstal, brand en andere onvoorziene gebeurtenissen. Er zijn veel verschillende soorten kluizen beschikbaar voor thuisgebruik, waaronder prive kluizen, elektronische kluizen en brandwerende kluizen.Een kluis kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker, met extra functies zoals biometrische verificatie, elektronische sloten en smart home-integratie. Daarnaast kan de grootte van de kluis ook worden aangepast aan de hoeveelheid waardevolle spullen die je wilt opslaan.

Het is belangrijk om te overwegen waar de kluis kan worden geïnstalleerd, bijvoorbeeld in een kast, muur of op de vloer. Het is ook aan te raden om de kluis te bevestigen aan de wand of vloer om zo te voorkomen dat deze kan worden weggedragen door een potentiële dief. Kwaliteit en veiligheid staan voorop bij de aanschaf van een kluis voor thuis. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare fabrikant die voldoet aan de veiligheidsnormen en kwaliteitseisen. Tot slot, onthoud altijd dat de beste kluis slechts zo goed is als het zorgvuldig gebruik en de bescherming ervan.

Welke prive kluis kopen?

Als je op zoek bent naar de ideale kluis voor jouw persoonlijke bezittingen, zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden voordat je tot aankoop overgaat. Ten eerste moet je bepalen wat het doel van de kluis is en welk type bescherming je nodig heeft. Wil je bijvoorbeeld een kluis om jouw waardevolle sieraden veilig op te bergen of heb je een kluis nodig om belangrijke documenten te beschermen? Het soort kluis dat je kiest, zal grotendeels afhangen van deze vereisten. Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een privékluis is de grootte. Het is belangrijk om een kluis te kiezen die groot genoeg is om jouw bezittingen op te bergen, maar niet zo groot dat het moeilijk wordt om deze op te slaan. Daarnaast moet je zich afvragen of de kluis voldoende bescherming biedt tegen diefstal en brand. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis met een brandwerende bekleding of een kluis met meerdere sloten.

Er zijn ook verschillende soorten materialen waaruit een kluis gemaakt kan worden, waaronder staal en beton. Staalkluizen zijn doorgaans duurzamer en bieden meer bescherming tegen inbraak dan betonnen kluizen, die zwaarder en moeilijker te verplaatsen zijn. U moet ook overwegen of je een kluis met elektronisch slot wilt of liever een traditionele kluis met een sleutelslot. Naast de technische details moet je ook nadenken over jouw beschikbare budget. De prijs van kluizen varieert sterk, afhankelijk van de grootte, het type en de kwaliteit. Het is belangrijk om een kluis te kiezen die past bij jouw budget, maar toch de benodigde bescherming biedt. Je kunt ook verschillende kluismerken en modellen vergelijken voordat je tot aankoop overgaat om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.

KENMERKEN CHUBBSAFES KLUIS

 • Opbergplaats voor al jouw documenten en kostbaarheden
 • Model 25: geschikt voor het opbergen van tablets/notebooks
 • Standaard uitgevoerd met dubbelbaard klavierslot met 2 sleutels of elektronisch slot (inclusief batterijen)
 • Deuropening : 90°
 • Legborden in hoogte verstelbaar : –
 • Vergrendeling aantal zijden : 1
 • Zachte bekleding op de bodem
 • Alle EL-modellen: hakenlijsten aan binnenzijde deur
 • Verankering : bodem (2x) en achterwand (2x)
 • Verankeringsmateriaal meegeleverd : ja
 • RAL 7016 – antracietgrijs

Afmetingen:

 • Binnenmaat (HxBxD): 190x420x300 mm
 • Buitenmaat (HxBxD): 200x430x350 mm

GEBRUIKERSHANDLEIDING CHUBBSAFES

Bekijk hier de montagehandleidingen

Over Chubb Safes

Chubbsafes heeft al meer dan 200 jaar ervaring in het produceren van kwalitatief hoogwaardige kluizen en heeft daarmee een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd in de beveiligingsbranche. Het merk is wereldwijd bekend vanwege zijn robuuste bouw, betrouwbare prestaties en eigentijdse ontwerpen die voldoen aan de moderne eisen van vorm en functie.

Een van de belangrijkste en unieke aspecten van de kluisoplossingen van Chubbsafes is de gedegen combinatie van bewezen beveiligingstechnologieën en geavanceerde innovaties. Het bedrijf weet door het combineren van hun jarenlange ervaring en kennis in de beveiligingsbranche met de nieuwste technologische ontwikkelingen, de meest optimale kluizen te leveren die ongeëvenaarde bescherming bieden tegen diefstal, brand en explosies.Het productassortiment van Chubbsafes biedt voor elke individuele behoefte een geschikte oplossing. Het merk biedt niet alleen kleinere kluisoplossingen voor thuisgebruik, maar ook grote en innovatieve kluisoplossingen die geschikt zijn voor zakelijke doeleinden.

Het merk garandeert betrouwbare bescherming van waardevolle eigendommen. De kluizen zijn namelijk gemaakt van robuuste materialen en beschikken over geavanceerde vergrendelingstechnieken en andere innovatieve functies. Dit alles wordt nog verder versterkt door de strenge, hoogwaardige veiligheidstesten waar de kluizen van Chubbsafes aan onderworpen worden. Daarmee garandeert het bedrijf dat hun producten altijd voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen.In het kort is Chubbsafes een toonaangevend merk in de wereld van kluizen en beveiligingsoplossingen. Dankzij hun toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid, en hun innovatieve designs en geavanceerde technologische oplossingen, zijn de kluizen van Chubbsafes een logische keuze voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige beveiliging voor hun waardevolle eigendommen.

BEZORGINFORMATIE

Voor gratis verzending geldt:
Levering tot aan eerste gelijkvloerse sluiting. Als de zending niet door de deurgang past of er sprake is van verticaal transport, wordt de zending buiten voor de deur afgeleverd. De gratis rechtstreekse levering wordt uitgevoerd door TransMission.

Plaatsing en verankering:
Wanneer er is gekozen voor de optie plaatsing en verankering zal de levering en de installatie van de kluis uitgevoerd worden door een gespecialiseerde installateur van Rollema. De kluis wordt volgens de veiligheidseisen van verzekeraars en de Europese norm op vakkundige wijze verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn jouw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dat kluizen op deze manier deugdelijk verankerd zijn. De kluis wordt in overleg op afspraak geleverd.
✔️  VGW-erkend en conform EN normering kluizen EN 14450, EN 1143-1 en EN 1143-2
✔️  Voldoet aan eisen van verzekeraars

Plaatsing hogere verdieping:
Wanneer je hebt gekozen voor de optie plaatsing en de kluis dient op een andere vloer dan de begane grond geplaatst te worden, dient een inhuisformulier ingevuld te worden voor de transporteur/installateur. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en voeg er eventueel foto’s aan toe ter verduidelijk. Stuur het formulier naar ons op via support@securitypunt.nl met vermelding van het ordernummer. Download hier het inhuisformulier.

Extra informatie

Artikelnummer

723005

Merk

Chubbsafes

Kleur

Grijs

Gewicht

11 kg

Berging geld/kostbaarheden

€0

Normering brandwerendheid

Geen

Normering inbraakwerendheid

Geen

Type slot

Dubbelbaard klavierslot

EAN

5055409505521

Chat met ons

Bel ons

Mail ons