Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Afhalen mogelijk in De Meern
Security Punt

Chubbsafes Elektronische Kluis Air UG-15-EL

 • *Plaatsing

  Kies tot en met waar je de kluis geleverd wilt hebben.

  *Verankering

  Let op: verankering volgens de Europese norm is vaak een vereiste van verzekeraars.

 198,99

Verwachte levertijd: 3-5 dagen

Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Beschrijving

→ Dit product wordt in overleg op afspraak geleverd door transporteur TransMission
→ Verankering van de kluis wordt uitgevoerd door een gecertificeerd installatieteam van Rollema
→ Levertijd: 7 tot 10 werkdagen

Chubbsafes Elektronische Kluis Air UG-15-EL

De Chubbsafes kluis is zonder twijfel de beste keuze als het gaat om het opslaan van waardevolle bezittingen. Deze kluis is werkelijk een meesterwerk van vakmanschap en bevat geavanceerde inbraakbeveiliging, waardoor absolute veiligheid gegarandeerd is. Van hoogwaardig staal tot tot in het kleinste detail verfijnde afwerkingen, alles is perfect doordacht om een onverslaanbare fortificatie te creëren die zelfs de getrainde inbreker zal afschrikken.

Een bijzonder opvallend kenmerk van deze kluis is het geavanceerde elektronische codeslot. Het systeem biedt naast zeer geavanceerde functies ook veilige toegang tot maximaal acht verschillende geautoriseerde personen. Door alleen geautoriseerde toegang te verlenen, wordt de kans op ongeoorloofde toegang tot jouw waardevolle bezittingen geminimaliseerd. Het slot is volledig ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en kan alleen worden geopend met de juiste combinatie van cijfers. Hierdoor ben je ten alle tijden verzekerd van de optimale veiligheid en beveiliging van jouw kostbaarheden.

Kluis voor thuis

Wanneer het gaat om de veiligheid van waardevolle spullen en belangrijke documenten, is het van cruciaal belang om te investeren in een goede thuis kluis. Er zijn tientallen verschillende soorten kluizen op de markt verkrijgbaar, die variëren in grootte, stijl en kenmerken. Het is daarom essentieel om aandacht te besteden aan het kiezen van de juiste kluis die past bij de specifieke behoeften en eisen van de gebruiker.

Een van de belangrijkste aspecten om te overwegen bij de aanschaf van een thuis kluis is het type slot dat wordt gebruikt. Er zijn drie soorten kluissloten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn: mechanische sloten, elektrische sloten en biometrische sloten. Elk type slot heeft zijn eigen voor- en nadelen en het is belangrijk om de productkenmerken grondig te onderzoeken alvorens tot aanschaf over te gaan.Daarnaast moet de gebruiker bepalen waar de kluis geïnstalleerd zal worden. Factoren die hierbij van belang zijn, houden verband met de grootte van de kluis en de beoogde opslagcapaciteit. Zo kan bijvoorbeeld voor thuisgebruik een kleinere kluis worden gekozen die gemakkelijk in een kast past, terwijl voor commercieel gebruik mogelijk een grotere kluis nodig is die op de vloer moet worden geïnstalleerd.

Veiligheid is ook een doorslaggevende factor waarmee rekening moet worden gehouden. Het is belangrijk dat de kluis voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen ter bescherming tegen ongewenste indringers. Dit betekent dat de kluis waar mogelijk moet worden vastgeschroefd aan de muur of vloer, zodat deze niet kan worden verplaatst door een dief. Een hogere beveiliging kan worden bereikt door te kiezen voor een kluis die is getest en gecertificeerd door onafhankelijke instanties, zoals de European Security Systems Association.Tenen slotte kan het nuttig zijn om te kijken naar extra functies die mogelijk in de kluis zijn geïntegreerd. Dit kan een biometrische verificatie zijn, dat zorgt voor extra identiteitsherkenning bij het openen van de kluis. Ook kan aandacht worden besteed aan brandwerende modellen, die belangrijke documenten en andere spullen kunnen beschermen tegen schade in geval van brand.

Welke prive Kluis kopen?

Als je op zoek bent naar de ideale kluis voor jouw persoonlijke bezittingen, zijn er tal van factoren waarmee je rekening moet houden voordat je tot aankoop overgaat. Ten eerste is het van belang om te bepalen wat het exacte doel van de kluis is en welk type bescherming je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld een kluis om jouw waardevolle sieraden veilig op te bergen of heb je een kluis nodig om belangrijke documenten te beschermen? Het type kluis dat je kiest is afhankelijk van deze vereisten.

Bij het kiezen van een privékluis is de grootte een van de belangrijkste overwegingen. Het is van belang om een kluis te kiezen die groot genoeg is om jouw bezittingen veilig op te bergen, maar niet zo groot dat het moeilijk wordt om deze op te slaan. Daarnaast moet je ook nadenken over de bescherming die de kluis biedt tegen diefstal en brand. Het is aan te raden om te kiezen voor een kluis met een brandwerende bekleding of een kluis met meerdere sloten.Naast grootte en bescherming, zijn er ook verschillende materialen waaruit een kluis gemaakt kan worden, zoals staal en beton. Staal is doorgaans duurzamer en biedt meer bescherming tegen inbraak dan betonnen kluizen, die zwaarder en moeilijker te verplaatsen zijn. Je kan hierbij onder andere denken aan kluisjes die in banken of hotels beschikbaar zijn gesteld.

Ook moet je overwegen of je een kluis met elektronisch slot wilt of liever een traditionele kluis met een sleutelslot. Voor de ultieme beveiliging en veiligheid kan je het beste kiezen voor een kluis met elektronisch slot. Het biedt extra bescherming omdat onbevoegden geen toegang kunnen krijgen tot de inhoud van de kluis wanneer ze geen toegangscodes hebben. Naast de technische details is het ook van belang om te kijken naar het beschikbare budget en de prijs-kwaliteitverhouding. De prijs van kluizen varieert sterk, afhankelijk van de grootte, het type en de kwaliteit. Het is van belang om een kluis te kiezen die past bij jouw budget, maar toch de benodigde bescherming biedt. Je kunt verschillende kluismerken en modellen vergelijken voordat je tot aankoop overgaat, om zo de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.

KENMERKEN CHUBBSAFES KLUIS

 • Opbergplaats voor al jouw documenten en kostbaarheden
 • Model 25: geschikt voor het opbergen van tablets/notebooks
 • Standaard uitgevoerd met dubbelbaard klavierslot met 2 sleutels of elektronisch slot (inclusief batterijen)
 • Deuropening : 90°
 • Legborden in hoogte verstelbaar : –
 • Vergrendeling aantal zijden : 1
 • Zachte bekleding op de bodem
 • Alle EL-modellen: hakenlijsten aan binnenzijde deur
 • Verankering : bodem (2x) en achterwand (2x)
 • Verankeringsmateriaal meegeleverd : ja
 • RAL 7016 – antracietgrijs

Afmetingen:

 • Binnenmaat (HxBxD):240x340x200 mm
 • Buitenmaat (HxBxD):250x350x250 mm

GEBRUIKERSHANDLEIDING CHUBBSAFES

Bekijk hier de montagehandleidingen

Over Chubbsafes

Chubbsafes heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een van ‘s werelds oudste en meest ervaren merken op het gebied van kluizen. Hun kluizen zijn bijzonder geliefd vanwege hun robuuste bouw, betrouwbare prestaties en eigentijdse ontwerpen die voldoen aan de moderne eisen van vorm en functie.Het unieke verkoopargument van Chubbsafes is hun doordachte combinatie van beproefde beveiligingstechnologieën en geavanceerde innovaties. Door hun jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche te combineren met cutting-edge technologische ontwikkelingen slaagt het bedrijf erin om bijzonder betrouwbare producten te leveren die ongeëvenaarde bescherming bieden tegen diefstal, brand en explosies.

Zoals verwacht van een bedrijf met zo’n lange en rijke geschiedenis in de sector, weet Chubbsafes precies wat klanten willen en biedt een breed scala aan kluisoplossingen om aan hun individuele behoeften te voldoen. Of het nu gaat om kleinere kluisjes voor thuisgebruik of grote beveiligde kluizen voor zakelijke doeleinden, Chubbsafes heeft voor elk wat wils.Klanten kunnen erop vertrouwen dat de kluizen van Chubbsafes hun waardevolle eigendommen optimaal beschermen dankzij de robuuste materialen, geavanceerde vergrendelingstechnieken en andere innovatieve functies. Bovendien doorlopen alle producten van dit merk strenge tests om te garanderen dat ze voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en zekerheid.

BEZORGINFORMATIE

Voor gratis verzending geldt:
Levering tot aan eerste gelijkvloerse sluiting. Als de zending niet door de deurgang past of er sprake is van verticaal transport, wordt de zending buiten voor de deur afgeleverd. De gratis rechtstreekse levering wordt uitgevoerd door TransMission.

Plaatsing en verankering:
Wanneer er is gekozen voor de optie plaatsing en verankering zal de levering en de installatie van de kluis uitgevoerd worden door een gespecialiseerde installateur van Rollema. De kluis wordt volgens de veiligheidseisen van verzekeraars en de Europese norm op vakkundige wijze verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn jouw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dat kluizen op deze manier deugdelijk verankerd zijn. De kluis wordt in overleg op afspraak geleverd.
✔️  VGW-erkend en conform EN normering kluizen EN 14450, EN 1143-1 en EN 1143-2
✔️  Voldoet aan eisen van verzekeraars

Plaatsing hogere verdieping:
Wanneer je hebt gekozen voor de optie plaatsing en de kluis dient op een andere vloer dan de begane grond geplaatst te worden, dient een inhuisformulier ingevuld te worden voor de transporteur/installateur. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en voeg er eventueel foto’s aan toe ter verduidelijk. Stuur het formulier naar ons op via support@securitypunt.nl met vermelding van het ordernummer. Download hier het inhuisformulier.

Extra informatie

Artikelnummer

723004

Merk

Chubbsafes

Kleur

Grijs

Gewicht

9 kg

Berging geld/kostbaarheden

€0

Normering brandwerendheid

Geen

Normering inbraakwerendheid

Geen

Type slot

Dubbelbaard klavierslot

EAN

5055409505507

Chat met ons

Bel ons

Mail ons