Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, = morgen in huis*
Achteraf betalen met Klarna
Security Punt

Chubbsafes Elektronische Kluis Air UG-10-EL

 • *Plaatsing

  Kies tot en met waar je de kluis geleverd wilt hebben.

  *Verankering

  Let op: verankering volgens de Europese norm is vaak een vereiste van verzekeraars.

 148,99

Levertijd: 3 tot 5 dagen

Verwachte levertijd: 3-5 dagen
Retourtermijn van 14 dagen

Beschrijving

→ Dit product wordt in overleg op afspraak geleverd door transporteur TransMission
→ Verankering van de kluis wordt uitgevoerd door een gecertificeerd installatieteam van Rollema
→ Levertijd: 7 tot 10 werkdagen

Chubbsafes Elektronische Kluis Air UG-10-EL

De Chubbsafes kluis is de absolute topkeuze als het gaat om het veilig bewaren van waardevolle bezittingen. Het vakmanschap en de geavanceerde inbraakbeveiliging maken deze kluis tot een waar meesterwerk. Van hoogwaardig staal tot verfijnd oog voor detail, alles is tot in de kleinste details uitgedacht om een onverslaanbare fortificatie te creëren die inbrekers zonder twijfel zal afschrikken.

Een opvallend kenmerk van deze kluis is het geavanceerde elektronische codeslot. Dit systeem biedt niet alleen zeer geavanceerde functies, maar zorgt ook voor veilige toegang voor maximaal acht verschillende geautoriseerde personen. Door alleen geautoriseerde toegang te verlenen, wordt de kans op ongeoorloofde toegang tot jouw waardevolle bezittingen tot een absoluut minimum beperkt. Het slot is volledig ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en kan alleen worden geopend met de juiste combinatie van cijfers. Hierdoor ben je ten alle tijden verzekerd van de optimale veiligheid en beveiliging van jouw kostbaarheden.

Kluis voor thuis

Het belang van een goede thuis kluis is evident en kan niet genoeg benadrukt worden. Het kan de enige bescherming zijn die waardevolle spullen en belangrijke documenten nodig hebben tegen diefstal, brand en andere externe invloeden. Het is dan ook van cruciaal belang om een kluis te kiezen die past bij de specifieke behoeften en eisen van de gebruiker. Bij de keuze van een kluis moet men op verschillende factoren letten, zoals het type slot, de grootte, de locatie, de beveiligingsniveaus en de extra functies.

Er zijn verschillende soorten kluissloten beschikbaar op de markt, waaronder mechanische, elektrische en biometrische sloten. Elke slot heeft zijn voor- en nadelen en het is belangrijk om rekening te houden met deze factoren bij de aanschaf. Een mechanisch slot werkt met een sleutel die handmatig bediend moet worden om de kluis te openen. Een elektrisch slot daarentegen heeft een codeslot of een widget, die verbonden is met een elektriciteitsbron en draadloze afstandsbediening, om de kluis te ontgrendelen. Een biometrisch slot maakt gebruik van vingerafdrukken, irisscans of andere biometrische identificatietechnologie om de kluis te kunnen openen. Hoewel biometrische sloten de meest veilige optie bieden, kunnen ze ook relatief duur zijn.

Bij het kiezen van de juiste kluis is ook de grootte van belang. Er zijn kleinere kluizen beschikbaar voor thuisgebruik die gemakkelijk in een kast passen, terwijl zakelijke klanten vaak grotere kluizen nodig hebben. De keuze van de locatie is ook belangrijk en moet worden afgestemd op de grootte en de beoogde opslagcapaciteit van de kluis. Voor een hoge veiligheid is het raadzaam om de kluis stevig vast te schroeven aan de muur of vloer, zodat deze niet kan worden meegenomen door inbrekers. Een aantal kluizen zijn getest en gecertificeerd door onafhankelijke instanties, zoals de European Security Systems Association, wat extra betrouwbaarheid geeft aan de gebruiker.

Welke prive kluis kopen?

Als je overweegt om een persoonlijke kluis aan te schaffen, moet je veel verschillende aspecten in overweging nemen. Het is belangrijk om te bepalen welk doel de kluis precies dient en welke bescherming nodig is. Wens je bijvoorbeeld een kluis om belangrijke documenten, sieraden of cash geld veilig op te bergen? Wat je wilt bewaren, kan van invloed zijn op het type kluis dat je nodig hebt.

Een van de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kopen van een kluis is de grootte. Het is essentieel om een kluis te kiezen die groot genoeg is om jouw bezittingen veilig op te bergen, maar niet te groot om te installeren. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over de bescherming die de kluis biedt tegen brand of inbraak. Als je op zoek bent naar een kluis om belangrijke documenten op te slaan, is een brandwerende kluis bijvoorbeeld een goede keuze. Deze bieden bescherming tegen hitte en vuur en kunnen jouw documenten veilig houden, zelfs in het geval van een brand.

Er zijn veel verschillende soorten kluizen beschikbaar, gemaakt van verschillende materialen zoals staal, beton of kunststof. Als je op zoek bent naar extreme veiligheid, dan is een kluis gemaakt van staal de beste optie. Dit materiaal is steviger en biedt meer bescherming tegen inbraak dan beton, dat is zwaarder en minder makkelijk te verplaatsen is. Wanneer je overweegt om een kluis te kopen, is het ook belangrijk om na te denken over het type slot dat je wilt gebruiken. Elektronische sloten bieden een extra laag van veiligheid, omdat deze codes nodig hebben om toegang tot de kluis te krijgen. Traditionele sleutelkluisjes zijn evengoed veilig, maar ze kunnen kwijtraken of gestolen worden.

KENMERKEN CHUBBSAFES KLUIS

 • Opbergplaats voor al jouw documenten en kostbaarheden
 • Model 25: geschikt voor het opbergen van tablets/notebooks
 • Standaard uitgevoerd met dubbelbaard klavierslot met 2 sleutels of elektronisch slot (inclusief batterijen)
 • Deuropening : 90°
 • Legborden in hoogte verstelbaar : –
 • Vergrendeling aantal zijden : 1
 • Zachte bekleding op de bodem
 • Alle EL-modellen: hakenlijsten aan binnenzijde deur
 • Verankering : bodem (2x) en achterwand (2x)
 • Verankeringsmateriaal meegeleverd : ja
 • RAL 7016 – antracietgrijs

Afmetingen:

 • Binnenmaat (HxBxD):190x300x150mm
 • Buitenmaat (HxBxD):200x310x200mm

GEBRUIKERSHANDLEIDING CHUBBSAFES

Bekijk hier de montagehandleidingen

Over Chubbsafes

Chubbsafes is een wereldberoemd merk op het gebied van kluizen. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis en geldt als een van de oudste en meest ervaren producenten in deze branche. Hun experts hebben door de jaren heen een duidelijke reputatie opgebouwd als het gaat om het produceren van robuuste kluisoplossingen, betrouwbare beveiligingstechnologieën en eigentijdse ontwerpen die passen bij de hedendaagse normen voor functionaliteit en esthetiek.

Wat Chubbsafes uniek maakt, is hun vermogen om beproefde beveiligingstechnologieën te combineren met geavanceerde innovaties. Zo kunnen zij opmerkelijk betrouwbare producten ontwikkelen die ongeëvenaarde bescherming bieden tegen diefstal, brand en explosies. Hun klanten kunnen dan ook rekenen op de hoogste standaarden en de beste kwaliteit als het gaat om beveiligingsoplossingen.Bovendien hecht Chubbsafes grote waarde aan klanttevredenheid. Het bedrijf biedt een zeer uitgebreid assortiment aan kluisoplossingen. Of het nu gaat om kleine huiselijke kluisjes of grote bedrijfskluizen, Chubbsafes biedt voor elk soort klant een passende oplossing. Het bedrijf belooft dat hun kluisoplossingen voldoen aan de behoeften van elke individuele klant. Hierbij wordt gestreefd naar maximaal gebruiksgemak en een zo hoog mogelijke mate van veiligheid.

Om de kwaliteit van hun producten te garanderen, ondergaat elk produkt van Chubbsafes grondige tests. Zo voldoen ze aan de hoogste veiligheidsnormen en kan elke klant erop vertrouwen dat hun waardevolle eigendommen optimaal beschermd zijn. Chubbsafes is dan ook synoniem geworden met absolute kwaliteit op het gebied van kluizen. Hun continue streven naar innovatie en de nieuwste technologieën zorgt ervoor dat Chubbsafes voorop blijft lopen in de branche en dat klanten altijd kunnen rekenen op de beste beveiligingsoplossingen.

BEZORGINFORMATIE

Voor gratis verzending geldt:
Levering tot aan eerste gelijkvloerse sluiting. Als de zending niet door de deurgang past of er sprake is van verticaal transport, wordt de zending buiten voor de deur afgeleverd. De gratis rechtstreekse levering wordt uitgevoerd door TransMission.

Plaatsing en verankering:
Wanneer er is gekozen voor de optie plaatsing en verankering zal de levering en de installatie van de kluis uitgevoerd worden door een gespecialiseerde installateur van Rollema. De kluis wordt volgens de veiligheidseisen van verzekeraars en de Europese norm op vakkundige wijze verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn jouw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dat kluizen op deze manier deugdelijk verankerd zijn. De kluis wordt in overleg op afspraak geleverd.
✔️  VGW-erkend en conform EN normering kluizen EN 14450, EN 1143-1 en EN 1143-2
✔️  Voldoet aan eisen van verzekeraars

Plaatsing hogere verdieping:
Wanneer je hebt gekozen voor de optie plaatsing en de kluis dient op een andere vloer dan de begane grond geplaatst te worden, dient een inhuisformulier ingevuld te worden voor de transporteur/installateur. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en voeg er eventueel foto’s aan toe ter verduidelijk. Stuur het formulier naar ons op via support@securitypunt.nl met vermelding van het ordernummer. Download hier het inhuisformulier.

Extra informatie

Artikelnummer

723002

Merk

Chubbsafes

Kleur

Grijs

Gewicht

6 kg

Berging geld/kostbaarheden

€0

Normering brandwerendheid

Geen

Normering inbraakwerendheid

Geen

Type slot

Dubbelbaard klavierslot

EAN

5055409505484

Chat met ons

Bel ons

Mail ons