Gratis verzending vanaf €100
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Retourtermijn van 14 dagen

Beveiliging

Beveiliging

Of je nu je huis wilt beveiligen tegen inbraak en brand óf juist je nieuwe fiets stevig aan de ketting wilt leggen, bij Security Punt vind je de nieuwste veiligheidsoplossingen van de hoogste kwaliteit. Van geavanceerde beveiligingscamera’s tot brandalarmen en van kluizen tot AXA fietssloten, je vindt het allemaal bij ons. Daarbovenop heb je bij aankoop van deze items ook nog eens 14 dagen bedenktijd.

Wij leveren de volgende beveiligingsoplossingen:

Soorten beveiliging

Fietsbeveiliging

Nederland is een fietsland bij uitstek. Niet zo gek dus dat ook het aantal fietsdiefstallen jaar in jaar uit lijkt toe te nemen. Een goede beveiliging kan een groot gedeelte van deze diefstallen al voorkomen. Bij Security Punt bieden we alleen het beste van het beste en daarom vind je bij ons de sloten van het gerenommeerde AXA.

Je koopt onze fietssloten in verschillende soorten en maten. Zo hebben we kabelsloten, ringsloten en kettingsloten in ons assortiment. Daarmee heb je altijd een slot dat past bij jou en je fiets. Zo kun je je stalen ros weer met een veiliger gevoel ergens achterlaten.

Hangsloten

Hangsloten komen altijd van pas om de meest alledaagse zaken (extra) te beveiligen. Misschien wil je de inhoud van een kastje achter slot en grendel of juist een (reis)tas even extra beveiligen. Dat kan met onze hangsloten van Abus.

Alarmsystemen

Als er een verdacht iemand om je huis, garage of bedrijfspand zwerft óf er zelfs in slaagt binnen te dringen, dan wil je natuurlijk direct gewaarschuwd worden. De verschillende soorten alarmsystemen van Ajax doen precies dat. Ze zorgen voor net dat beetje extra gevoel van veiligheid.

In ons assortiment vind je bewegingssensoren, binnen-sirenes, hubs, keypads en andere alarmsystemen. Voor sommige verzekeraars is het instaleren van een alarmsysteem zelfs een harde eis en stellen ze ook nog eens bepaalde voorwaarden waaraan het alarmsysteem moet voldoen. Check dit van tevoren, zodat je er profijt van hebt.

Beveiligingscamera’s

Wat nu als je er alles aan gedaan hebt om je huis te beveiligen en er toch iemand in slaagt om binnen te dringen? Dan wil je deze persoon natuurlijk op kunnen sporen en dat kan met de beveiligingscamera’s uit ons assortiment.

Bij Security Punt vind je de geavanceerde beveiligingscamera’s van Hikvision. Dit zijn netwerkcamera’s die videobeelden en geluid kunnen opnemen. Een prachtig hulpmiddel voor het opsporen van eventuele daders, maar een zichtbare beveiligingscamera heeft direct ook een afschrikkende werking op potentiële inbrekers.

Brandalarmen

Een brandalarm in je woning of bedrijfspand is verplicht en dat is een goede zaak. Als er brand uitbreekt en/of er is enorme rookontwikkeling, dan zijn die eerste seconden van levensbelang. Een brandmelder alarmeert en kan daarmee levensreddend zijn. In onze shop vind je zowel brandmelders als rookmelders. Zo wordt je in elke gevaarlijke situatie snel en adequaat gealarmeerd.

Kluizen

We hebben allemaal wel bezittingen die ons heel dierbaar zijn of spullen die veel waarde vertegenwoordigen. Dan kan een kluis uit ons assortiment perfect zijn om deze items veilig op te bergen.

Je vindt bij ons kluizen met sleutel en kluizen met een elektronisch slot. Zo vind je altijd de kluis die bij jou en je (thuis)situatie past. Je kunt deze kluis dan ook nog eens door ons laten plaatsen en verankeren.

Accessoires

Naast de beveiligingssystemen zelf vind je in ons assortiment enkele accessoires om jouw beveiligingssysteem helemaal compleet te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan recorders of wandbeugels voor je beveiligingscamera’s.

 

Vragen over je beveiliging?

Meer weten over de mogelijkheden om je huis, schuur, garage of bedrijfspand nog veiliger te maken? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar support@securitypunt.nl.