Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Afhalen mogelijk in De Meern
Security Punt

AJAX Alarmsysteem Pakket Basic Zwart

 374,95

Vaak samen gekocht met

  • Ajax Pakket Basic Zwart
  • Tmp Xcore 701042-1.jpg
  • Tmp Xcore 701012-1.jpg
Totaalprijs:  513,93
Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Afhalen mogelijk in De Meern

Beschrijving

AJAX Alarmsysteem Pakket Basic Zwart

Het Ajax pakket bevat een reeks hoogwaardige beveiligingsapparatuur, waaronder de basis AJAX GlassProtect in zwart, een innovatieve en betrouwbare sensor die de beweging van glazen oppervlakken detecteert en alarmsignalen zendt bij onverwachte activiteit. Daarnaast omvat het pakket de AJAX MotionCam in zwart, die geavanceerde bewegingsdetectie mogelijk maakt via een camera en de mogelijkheid biedt om direct beelden te bekijken via een smartphone-app. Tot slot is de AJAX Hub 2 in zwart een centrale unit die fungeert als het hart van jouw beveiligingssysteem en effectief communiceert met alle aangesloten sensoren en apparaten. Dit alles maakt het Ajax pakket een uitstekende keuze voor het beschermen van jouw huis of bedrijf tegen inbraak en diefstal.

Welke producten zitten er in dit pakket?

Alarmsysteem is essentieel

Een alarmsysteem is essentieel voor de veiligheid en gemoedsrust. Het kan je waarschuwen bij inbraak of andere noodsituaties in je huis of bedrijf, en zo je eigendommen en geliefden beschermen tegen schade. Bovendien kan een alarmsysteem potentiële criminelen afschrikken en hen ervan weerhouden om uw eigendom aan te vallen. Met een alarmsysteem kunt u er zeker van zijn dat uw eigendom veilig is.

 

Wat is het potentieel van deze set?

Deze set stelt u in staat om alarmmeldingen direct op uw mobiele apparaat te ontvangen. Het bevat ook een sirene om potentiële indringers bij uw eigendom af te schrikken. De set fungeert als een stil en luid alarm, waardoor u notificaties op uw telefoon krijgt en de sirene activeert.

 

Uitbreidingsmogelijkheden?

Natuurlijk kunt u uw set uitbreiden met diverse componenten die beschikbaar zijn op onze website of u kunt ons contacteren voor meer informatie over compatibele componenten! Al onze producten zijn volledig draadloos en komen met voorgemonteerde batterijen. Enkel voor de Hub is een vaste stroombron en bij voorkeur een internetverbinding vereist.

 

Geen sabotage meer!

AJAX gebruikt zijn eigen draadloze signaal, het Jeweller protocol met hoge veiligheids AES-encryptie in de 868 MHz band. Dit zorgt ervoor dat al onze producten een grade 2 certificering hebben en veel betrouwbaarder zijn dan Wi-Fi.

Dankzij het gebruikte algoritme detecteert het systeem opzettelijke pogingen tot sabotage van het draadloze signaal en houdt het de onderhoudskosten laag. De meegeleverde batterijen hebben een levensduur tot 7 jaar, en het draadloze signaal kan afstanden tot 2 km in open ruimte overbruggen. Optioneel kunt u de reikwijdte uitbreiden met signaalversterkers zoals AJAX Rex. Het overbruggen van afstanden is dus geen probleem, zelfs niet voor zeer grote complexen.

 

 

Extra informatie

Artikelnummer

701902

Merk

Ajax

Kleur

Zwart

Soort detectie

Beweging en glasbreuk

Verbonden met alarmcentrale

Nee

Toepassing

Binnendeuren en ramen

EAN

6095415327303

Chat met ons

Bel ons

Mail ons