Gratis verzending vanaf 75,-*
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Afhalen mogelijk in De Meern

Deurbeslag

Wat is een deurbeslag nou eigenlijk?

Deurbeslag is een verzamelnaam voor alles dat te maken heeft met jouw deuren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan deurkrukken, slotrozetten, deurknoppen, scharnieren enzovoorts. Deurbeslag heeft twee belangrijke functies; aanvankelijk is de functie van deurbeslag met de hoogste prioriteit om jouw deuren te beveiligen tegen inbrekers. Met een buitendeur zonder scharnieren gaat het ten slotte niet makkelijk zijn om mensen buiten de deur te houden. De secundaire functie van deurbeslag is om jouw deuren er elegant en smaakvol uit te laten zien. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een modieus ontworpen deurkruk met een zwarte finish op een eikenhouten binnendeuren, of een bronzen art-deco deurschild op je buitendeuren om je gasten een warm welkom te geven. Bij Security Punt vind je tientallen categorieën aan deurbeslag die jouw deuren stijlvoller, maar natuurlijk ook veiliger kunnen maken.

Inbraakbestendig deurbeslag voor buiten

Voor buitendeuren is het belangrijkste natuurlijk om potentiële inbrekers buiten de deur te houden. Daarom is vrijwel al het buitendeurbeslag van Security Punt in bezit van het SKG keurmerk. Dit keurmerk komt van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw en houdt in dat het deurbeslag zeer grondig is getest en bewezen inbraakwerend is. Het keurmerk komt in drie varianten; één ster, twee sterren en drie sterren. Een deurbeslag met drie SKG sterren is het meest veilig, maar dat betekent niet dat een beslag met één ster niet inbraakwerend is. Ook met deurbeveiliging met één ster kun je je gerust veilig voelen in eigen huis. Nu denk je misschien dat je een keuze moet gaan maken tussen veilig en sierlijk buitendeurbeslag, maar je hoeft je geen zorgen te maken. Bij Security Punt vind je het beste van beide werelden. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor deurbeslagen van Formani of Mi Satori. Dit zijn merken die voortreffelijke deurbeslagen produceren mét SKG keurmerk, ontworpen door professionele designers. Tot slot hebben we ook een gloednieuwe categorie bij ons buitendeurbeslag toegevoegd, speciaal voor ouderen; seniorenbeslag is een speciaal soort beslag dat niet alleen zeer goed beveiligd tegen inbrekers, maar ook zeer gemakkelijk in gebruik is voor de ouderen van onze samenleving omdat de deurhendel onderaan het deurschild is geplaatst. Zo kan de buitendeur geopend worden met een minimale polsbeweging.

Stijlvol deurbeslag voor binnen

Voor binnendeuren is het uiteraard ook mogelijk om stevige sloten te kopen voor bijvoorbeeld appartementencomplexen, kantoor- of schoolgebouwen enz. Maar voor woningen is het voornamelijk belangrijk dat binnendeurbeslag er smaakvol uitziet. Om deze reden heeft Security Punt een flink aantal opties om je de kans te geven om je binnendeuren helemaal te personaliseren naar jouw stijl. Zo kun je bij ons terecht voor binnendeurkrukken in diverse stijlen, van modern tot vintage én deze deurkrukken zijn ook nog eens verkrijgbaar in prachtige finishes. Denk daarbij bijvoorbeeld aan matzwart, sprankelend nikkel of het elegante messing wat je deurkruk een bronzen of gouden glans geeft. Je kunt het plaatje van je binnendeurbeslag al helemaal compleet maken met een bijpassende scharnieren, deurschilden of voor badkamers, toiletten of opslagkasten een fraai slotrozet als toevoeging.

Deuraccessoires voor het complete plaatje

Hoewel we het tot nu toe voornamelijk gehad hebben over deurbeslag in de vorm van deurkrukken en bijbehorende producten, slaat de term deurbeslag ook op andere toevoegingen voor je deuren. Dan heb ik het over onder andere deurbellen, deurstoppers, en platen voor de brievenbus. Ook vind je in de webshop diverse deuraccessoires die jouw inbraakbeveiliging verder kunnen verbeteren zoals deurdrangers voor kantoren of andere grotere gebouwen, maar ook deurspionnen en zelfs Ring deurbellen met camera’s voor particuliere en zakelijke klanten eveneens. Zo zie je maar dat het met de vele opties in onze webshop slechts een kleine moeite is om jouw buiten- of binnendeurbeslag beide stijlvol én veilig te maken. Kom dus vandaag nog in actie en neem een kijkje bij ons flinke en scherp geprijsde assortiment!